Restricţiile vor aduce zeci de mii de şomeri!

1

  • PSD Argeş atrage atenţia



Reprezentanţii PSD Argeş consideră că Guvernul PNL face o mare greşeală închizând restaurantele, pensiunile şi alte obiective din domeniul HORECA. În acest fel societăţile vor ajunge la faliment şi mii de oameni vor rămâne fără loc de muncă. PSD-iştii atrag atenţia că restricţiile vor pune economia pe butuci.


„Guvernul PNL lasă pe drumuri alte zeci de mii de români! Închiderea HORECA (industria ospitalității), pe motiv că ar reprezenta un vector de transmitere a virusului, este elocventă pentru modul haotic în care Guvernul Orban doar impune restricții, nefiind în stare de nimic altceva!Concret, circa 100.000 de angajaţi din HORECA vor fi concediaţi până la finele anului, iar pierderile vor fi de 3 miliarde de euro. Aceasta este estimarea reprezentanților HORECA. În domeniul economic, măsurile Guvernului Orban ori au fost proaste, ori au fost aplicate cu mare întârzire, ori au au lipsit, deși ar fi fost extrem de necesare.Guvernul PNL a pierdut total atât controlul pandemiei, cât și pe cel al economiei!”, transmite PSD Argeş într-un comunicat de presă. M.S.


1 COMENTARIU

  1. Acest Minzina, evadat din PRM si aterizat la PSD, a cam luat-o pe urmele Vecinului Nicolescu…
    De-abia se vazu ales presedinte al Consiliului Jud. Arges, om cu pix care semneaza alocari de fonduri judetene de milioane de euro, ca se si baga in seama cu opozitia Gica Contra pe care o practica PSD-ul:

    – pai cand eram in stare de urgenta si se dadeau amenzi celor ce nu aveau declaratia pe propria raspundere, judecatorii numiti de PSD la Curtea Constitutionala au anulat amenzile (da, stiu, PSD joaca piesa ‘independentei justitiei’ si zice ca acei judecatori voteaza dupa propria constiinta)
    – cand s-au relaxat masurile de preventie si Argesul a ajuns pe primul loc la infectari zilnice, vinovat a fost prefetul Soare – de la PNL
    – acum, ca Romania a atins recordul de 3000+ de infectari zilnice, nu e bine ca se inchid restaurantele si nenea HORICA sufera…

    Cum o dai, nu pici bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.