Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
duminică, 9 mai 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

ad
ad
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

1 Comentariu:

 1. 1

  Clevetici

  2
  2

  Acest Minzina, evadat din PRM si aterizat la PSD, a cam luat-o pe urmele Vecinului Nicolescu…
  De-abia se vazu ales presedinte al Consiliului Jud. Arges, om cu pix care semneaza alocari de fonduri judetene de milioane de euro, ca se si baga in seama cu opozitia Gica Contra pe care o practica PSD-ul:

  – pai cand eram in stare de urgenta si se dadeau amenzi celor ce nu aveau declaratia pe propria raspundere, judecatorii numiti de PSD la Curtea Constitutionala au anulat amenzile (da, stiu, PSD joaca piesa ‘independentei justitiei’ si zice ca acei judecatori voteaza dupa propria constiinta)
  – cand s-au relaxat masurile de preventie si Argesul a ajuns pe primul loc la infectari zilnice, vinovat a fost prefetul Soare – de la PNL
  – acum, ca Romania a atins recordul de 3000+ de infectari zilnice, nu e bine ca se inchid restaurantele si nenea HORICA sufera…

  Cum o dai, nu pici bine!

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei