Spărgea geamuri ca să fure!

1



Un individ din Timişoara, pripăşit de o vreme prin Piteşti, a ales să fure din maşini, însă, nu forţând încuietorile, metodă practicată de majoritatea spărgătorilor, ci spărgând geamurile. Astfel paguba este cu mult mai mare! A fost reţinut, sub acuzaţia de furt calificat după ce a spart prin această metodă şase autoturis­me, toate parcate pe strada Fraţii Goleşti din Piteşti.


Poliţiştii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Oamenii legii au fost sesizaţi că în noaptea de vineri spre sâmbătă, un individ a distrus două autoturisme parcate pe strada Fraţii Goleşti, din Piteşti, spărgând cu piatra geamurile laterale. Dintr-unul a furat un parfum pe care l-a aruncat la mică distanţă de locul comiterii faptei. Din celălalt nu a reuşit să sustragă ceva. Poliţiştii au stabilit că autorul este Novac L. de 43 de ani, din Timişoara. Bărbatul locuieşte fără forme legale la Piteşti şi este un cunoscut om al străzii care îşi face veacul prin zona Gării de Sud.
Plasat sub control judiciar
Cercetările au fost extinse şi s-a stabilit că tot Novac L. a fost cel care a comis fapte similare şi în ziua de 13 octombrie 2019. Tot pe strada Fraţii Goleşti, individul a spart geamurile laterale a patru autoturisme parcate şi a sustras o tabletă, şi nişte telefoane mobile.
Dosarele au fost conexate iar bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Bărbatul a fost eliberat din arest pe numele său fiind luată măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Cercetările continuă în cea ce-l priveşte pe individ. M.Sandu


1 COMENTARIU

  1. ” Bărbatul a fost eliberat … „. Tu, Sandele, cum poti sa-i zici aistui imputit … „barbat” ?!
    Ia, te mai gandeste ! De esti la fel, scuze c-am gandit … altfel !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.