Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
duminică, 11 aprilie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Sumarul ediţiei tipărite - vineri, 9 aprilie 2021 Cotidian independent al judeţului Argeş
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

2 Comentarii:

 1. 1

  Ionut

  Minciuni ordinare promovate de catre ,,OAMENI IRESPONSABILI ” , dezinformari in masa , intoxicare maxima a celor care au prezentat materialul spre publicare …
  Adunarea Generala poate anula o Hotarare Judecatoreasca a CURTII DE APEL RAMASA DEFINITIVA , cu masuri de aplicare a pedepselor complementare si accesorii – primita de fosta conducere ?
  Incercati sa spuneti ADEVARUL si numai adevarul , NU INTOXICARI DE GENUL CELOR PREZENTATE – RESTUL E CAN-CAN !!!

  Reply
 2. 2

  SORIN

  Cand v-au prezentat articolul spre publicare , au spus ceva si despre delapidarile facute de vechea conducere din cadrul AJVPS , despre condamnarile primite pentru savarsirea infractiunii continuate de braconaj cinegetic si a infractiunii de fals material in inscrisuri oficiale in forma continuata ,etc…conform deciziei penale 391 pronuntata la data de 16 Iulie 2020 , ramasa definitiva ?!
  Statul a fost modificat SPECIAL!!! si adoptat in Adunarea Generala din 6 Februarie 2020 , tocmai pentru a scapa vechea conducere de punerea in aplicare a unei hotarari definitiive ulterioare a instantei , ACEASTA FIIND MIZA ADEVARATA , in nici un caz afilierea la AGVPS ROMANIA ( pretextul pentru a modifica in interes personal statutul ).

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei