A izbit în plin, doi pietoni care traversau pe trecere

0

Doi pietoni au fost răniți de un șofer neatent care nu a oprit la trecerea de pietoni. S-a întâmplat pe bulevardul N.Bălcescu, în apropierea stației de la Cinema Lumina. Șoferul în vârstă de 76 de ani, s-a ales cu dosar penal. M.S. 

Potrivit polițiștilor Biroului Rutier Pitești, un bărbat de 76 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe bld. N.Bălcescu, din direcția Bascov spre centru Pitești, a acroșat și accidentat două persoane, respectiv un bărbat de 49 de ani, din Pitești și o femeie de 29 de ani, din Pitești, care se aflau în traversarea regulamentară a drumului, pe marcajul pietonal.

În urma evenimentului, ambele persoane au fost transportate la o unitate medicală, bărbatul fiind diagnosticat cu traumatism cranio cerebral, contuzie genunchi și fractură, iar femeia cu traumatism cranio cerebral și contuzie genunchi.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.