Amical România – Belarus

0



Echipa naţională de fotbal a României va disputa pe 11 noiembrie, pe teren propriu, o partidă amicală cu selecţionata Belarusului. Anunțul a fost făcut de Federaţia Română de Fotbal pe site-ul său oficial.

„Pentru respectarea cerinţelor UEFA privind numărul de partide al unei echipe reprezentative per an calendaristic şi respectarea calendarului fixat de forul continental pentru început de noiembrie, FRF a perfectat un meci amical pentru prima reprezentativă. Echipa naţională pregătită de Mirel Rădoi va juca, astfel, o partidă de pregătire pe data de 11 noiembrie 2020, împotriva primei reprezentative a Belarusului, pe teren propriu. Ora disputării şi stadionul urmează a fi stabilite şi comunicate ulterior”, se precizează pe site-ul citat. Belarus ocupa la finalul lunii septembrie locul 87 în clasamentul FIFA. A pierdut semifinala play-off-ului pentru EURO 2020 în Georgia, 0-1. În Liga Naţiunilor, în această toamnă, a jucat cu Albania (0-2 acasă), Kazahstan (2-1 în deplasare), Lituania (2-2 în deplasare) şi din nou Kazahstan (2-0 acasă). România a întâlnit de patru ori până acum Belarus, reuşind două victorii şi două remize.
După acest amical, România va întâlni, la 15 noiembrie, reprezentativa Norvegiei (Arena Naţiona­lă, Bucureşti) şi în 18 noiembrie, selecţionata Irlandei de Nord (Belfast), în Liga Naţiunilor. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.