CSM Piteşti, campioana României la judo!

0
0



Cei mai buni judoka din România şi-au dat întâlnire acum câteva zile la Poiana Braşov, la finala Campionatului Naţional Juniori Under 21. La această întrecere, CSM Piteşti – FC Argeş a avut rezultate foarte bune, ocupând locul 1 în clasamentul general pe cluburi, cu cele 3 medalii de aur, 2 de argint şi 2 de bronz. Pe locul 2 în ierarhia pe cluburi a fost U Cluj-CSM Cluj – Dinamo, podiumul fiind completat de CSS LPS Bihorul Oradea.


În competiţia pe echipe, CSM Piteşti s-a clasat pe locul 3, atât la feminin cât şi la masculin. Sportivii argeşeni care au urcat pe podium la această întrecere sunt pregătiţi de un staff tehnic format din: Valentin Ioniţă, antrenor la lotul naţional de cadeţi şi juniori, Corneliu Pălărie, antrenor voluntar la CSM Piteşti, şi Ştefan Toma, kinetoterapeut la lotul naţional de cadeţi şi juniori.
„Se putea mai bine”
Valentin Ioniţă, coordonatorul lotului de judo de la CSM Piteşti este mulţumit de rezultatele sportivilor argeşeni: „Având în vedere faptul că a fost prima competiţie de juniori de după pandemia de coronavirus, pot spune că am avut o comportare bună la acest concurs. Ne-am pregătit pentru acest concurs doar o lună, având în vedere restricţiile impuse de acest virus. Revenirea în competiţiile oficiale a fost cu succes pentru noi. Am terminat pe primul loc la general în faţa unor cluburi puternice. Consider însă că era loc şi de mai bine în competiţia pe echipe. Practic am depins de un meci pentru a lua locul 1 la fete şi locul 2 la băieţi. La sfârşitul acestei săptămâni, tot la Poiana Braşov, vor avea loc alte două competiţii la care sperăm să luăm medalii. Este vorba de Campionatul Naţional de Tineret U 23 şi Cupa României la seniori. La ambele vizăm podiumul, atât la masculin cât şi la feminin”.
Medaliile obţinute de CSM Piteşti la individual şi pe echipe:
Aur: Ivănescu Florentina ctg. 63 kg; Ilie Bogdan ctg. 66 kg; Şerban Eduard ctg. 100 kg
Argint: Sîrbu Anamaria ctg. 48 kg; Bădiceanu Florina ctg. 52kg
Bronz: Grigore Nicoleta ctg. 63 kg; Botofei Ionuţ ctg. 73 kg; Sibişan Alexandru ctg. 90 kg
Echipa feminină:
-Sîrbu Ana 52 kg
-Bădiceanu Florina 57 kg
-Ivănescu Florentina 63 kg
-Grigore Nicoleta 70 kg
-Suciu Bianca (Lyberti Oradea)+70 kg
Echipa masculină:
-Ilie Bogdan 66 kg
-Botofei Ionuţ 73 kg
-Mitran David 81 kg (Universitatea Craiova)
-Sibişan Alexandru 90 kg
-Şerban Eduard +90 kg
Rezerve : Nuţă David, Popa Roberto, Grigore Florin. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.