Gentleman reţinut de poliţişti!

0



Obligat de prietenă, să ajungă în arest! Aşa se justifică un piteştean în vârstă de 41 de ani, care a reuşit performanţa de a fi prins conducând, deşi are permisul anulat, sâmbătă dar şi duminică seară. De fiecare dată se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice. Deşi a vrut să pară un gentleman, nu a făcut altceva decât să îşi agraveze situaţia!


„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Orașului Ștefănești, au depistat un bărbat de 41 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza orașului Ștefănești, având dreptul de a conduce anulat, tot pentru infracțiuni la regimul rutier, repetând fapta comisă cu doar o zi înainte. De asemenea, cu ocazia testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice”, declara Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.
A dat vina pe prietenă!
Eduard T. este client vechi al oamenilor legii. Acest a suferit o condamnare cu suspendare după ce a fost prins conducând băut şi fără permis. Instanţa i-a anulat dreptul de a mai conduce vehicule. Fără să ţină cont de interdicţii, acesta a continuat să urce la volanul maşinii. În luna ianuarie a fost trimis în judecată în urma unui acord de recunoaştere a vinovăţiei, tot din acest motiv. Nici aşa nu s-a învăţat minte! Sâmbătă seara a fost prins în timp ce conducea având permisul anulat şi sub influenţa alcoolului, având o concentraţie de 0,11 la mie. Oamenii legii au întocmit dosar penal pe numele acestuia. Duminică, poliţiştii l-au văzut din nou în trafic, la volan. Şi de data aceasta era băut, având o concentraţie de 0,63 la mie alcool, în aerul expirat. Întrebat de ce a plecat cu maşina fiind beat şi fără permis Eduard T. a zis: „Am fost obligat de o prietenă, să vin să o ajut!”. Faptul că a încercat să scape invocând un motiv pueril nu l-a salvat. A fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, fiind prezentta Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de arestare preventivă. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.