Tâlhărie la supermarket!

1

  • A atacat cu cuțitul ca să poată fugi cu marfa!



Trei indivizi au venit special de la București să fure mărfuri dintr-un supermarket din Pitești. După ce au desfăcut antifurtul de pe mai multe produse, au încercat să iasă din magazin, fără să plătească. Au fost prinși, iar ca să scape, unul dintre ei a scos un cuțit și a amenințat mai mulți paznici, reușind să fugă. În scurt timp cei trei au fost capturați de oamenii legii, fiind reținuți.


Duminică seara în timp ce patrula, un echipaj de la Secția 3 Poliție a fost anunțat că a avut loc o tâlhărie la un supermarket din cartierul Craiovei. Echipajul care se afla în zonă a reușit imediat să prindă doi indivizi care încercau să scape. La scurt timp a fost prins și cel de-al treilea. Suspecții sunt: Cătălin P., de 25 de ani, din București, acuzat de tâlhărie calificată, în formă continuată, Mihai C., de 40 de ani, din București, acuzat de furt calificat și Ștefan Marius V., de 44 de ani, din comuna Chiajna, județul Ilfov, acuzat tot de furt calificat. Cei trei au fost duși la audieri ulterior fiind reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.
Furau produse alimentare
În urma cercetărilor, desfășurate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, s-a stabilit că cei trei bărbați, au venit la Pitești pentru a fura din magazine. Aceștia au desprins elementele de siguranță de pe mai multe produse alimentare sustrase și au încercat să părăsească incinta magazinului, prin distragerea atenției angajaților. Aveau produse în valoare de 2.500 lei. Au fost surprinși de personalul de pază. Doi dintre ei au reușit să fugă, însă Cătălin P. a fost imobilizat de angajații firmei de pază. În această împrejurare, tânărul a scos un cuțit și i-a amenințat pe paznici, reușind în acest fel să fugă. Nu pentru mult timp, ulterior fiind capturat de polițiști. Au mai furat în același mod și pe 9 octombrie. De asemenea se fac cercetări existând supiciuni că au comis furturi similare și în alte supermarketuri din Pitești. Suspecții au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Ulterior a fost dus în fața instanței doar Cătălin P. care a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.  M.Sandu