Refuză să răspundă la întrebările Curierului

1

  • Preşedintele AJVPS Argeş, Sergiu Chiriţă



În urma unor tensiuni apărute în rândul membrilor AJVPS Argeş, Curierul zilei a publicat situaţia actuală după condamnarea fostului preşedinte executiv, Constantin Istrătescu. Sunt informaţii legate de modificarea statutului şi numirea unor persoane în funcţii de conducere. Am vrut să discutăm şi cu noul preşedinte executiv, Sergiu Chiriţă, dar am fost refuzaţi elegant de acesta.


Iată la ce întrebări am fi dorit să ne răspundă domnul preşedinte executiv.
1.Pe 20 iulie a fost numit noul preşedinte executiv. După vechiul statut ar fi trebuit să fie ales de Consiliu. De ce nu a fost ales de Consiliu ci doar de preşedintele onorific, Filip Georgescu?
2.De ce încearcă noua conducere AJVPS Argeş să modifice vechiul statut?
3. De ce nu informează Adunarea generală de aceste modificări?
4.Cine este preşedintele onorific al asociaţiei din moment de Flip Georgescu s-a derobat de funcţia de preşedinte şi preşedinte executiv?
5 Cine sunteţi dumnevoastră domnule Sergiu Chiriţă şi ce specialitate aveţi?
Contactat telefonic, în locul răspunsurilor la aceste întrebări iată ce ne-a spus Sergiu Chiriţă. „Ar fi trebuit să mă sunaţi, nu pe mine personal ci pe domnul Filip Georgescu, înainte de a publica cele două articole din presă, de miercuri şi de vineri. Pentru că nu m-aţi sunat aţi încălcat legea! Eu nu am să vă răspund la niciun fel de întrebări pentru că, repet, să mă întrebaţi ceva pe mine după ce aţi dat în presă ce aţi dat, fără să verificaţi, nu am cum să vă răspund? Dacă vreţi un răspuns sunaţi-l pe domnul preşedinte Filip Georgescu, să vă răspundă dumnealui. Eu referitor la ceea ce aţi publicat la adresa mea, nu am cum să vă răspund. Probabil o să mă îndrept sub o altă formă pentru ceea ce aţi făcut! Era corect şi legal să mă sunaţi înainte de a publica ceva. Dacă cineva spunea de dumneavostră că sunteţi într-un anume fel şi dădea în presă era corect? Din suflet vă spun, nu am nimic cu nimeni! Atâta timp cât venim cu denigrări, cu intoxicări, cu dezinformări…nu vă pot răpunde!”, a spus preşedintele executiv al AJVPS Argeş.
Nota redacţiei: Fie că este mai devreme sau mai târziu, redactorii Curierul zilei iau legătura cu persoanele din ambele tabere. Implicate într-un scandal. Respectăm părerea domnului preşedinte, dar ne-ar fi interesat răspunsurile domnei sale. Nu am denigrat pe nimeni, ci doar am publicat pasaje referitoare la modificările din statut şi numirea în funcţie.  M.Sandu


1 COMENTARIU

  1. Don Felipe si-a batut joc din-tot-deauna de membrii AJVPS Arges. S-a inconjurat de o gasca de „pupincuristi” si dupa cum se vede i-a mers. Acum nu urmareste decat sa „marite”o serie de fonduri de vanatoare la clientela politica (indiferent de apartenenta) si in special la unii mai prieteni, cum ar fi primarul de la Albota.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.