Aşteaptă debutul lui Maes

0

Principalul argeşenilor aşteaptă cu mare nerăbdare debutul lui Alexander Maes, mijlocaşul belgian transferat de FC Argeş în această săptămână: „Avem o plajă mare de jucători pe care îi urmărim pentru a îmbunătăţi lotul. În săptămâna asta am reuşit să facem un transfer. Este vorba de belgianul Alexander Maes. Ne dorim să accelerăm puţin procesul lui de adaptare şi de integrare în grup. Probabil că nu la partida cu Viitorul, dar la meciul cu FC Voluntari, ne vom putea baza pe el. Vom vedea cât timp va putea evolua” a declarat Ionuţ Codruţ Moşteanu.
Interesat de jucători valoroşi
Întrebat despre o eventuală venire a lui Alexandru Stan, fotbalist care recent s-a despărţit de FCSB, antrenorul Ionuţ Codruţ Moşteanu a declarat că îşi doreşte să întărească lotul doar cu jucători valoroşi care pot face diferenţa, nedorind să transfere doar de tragul de a transfera: „Ne interesează orice jucător care poate aduce plus-valoare acestei echipe, dar cu specificaţia că vom măsura de zece ori ca să tăiem o singură dată. Vom vedea ce va fi în următoarele zile”.
Panait îşi aşteaptă rândul
Antrenorul Ionuţ Codruţ Moşteanu spune că nici un jucător de la FC Argeş nu are postul de titular asigurat iar cei care nu au apucat să prindă primul 11-ce trebuie să îşi aştepte rândul. Este şi cazul mijlocaşului Andrei Panait, care în cele şapte etape disputate până acum nu a evoluat ca titular, fiind introdus destul de puţin din postura de rezervă: „Panait este un jucător important pentru echipă. Are un spirit de luptător şi sperăm ca cu proxima ocazie să-l vedeţi în teren” a spus tehnicianul argeşean. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.