Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
joi, 4 martie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

4 Comentarii:

 1. 1

  Tanase victor

  Noul antrenor ,conducerea tehnica,a găsit o soluție foarte buna pentru postul de portar și al unui jucător sub 21 de ani.Este o echipa încropită in graba și e nevoie de timp pentru a fi omogena.Cu puțin mai multă atenție se putea câștiga 3-4 p.Speram sa spargem gheata in deplasare.

  Reply
 2. 2

  Ajf

  De acord dl Tănase dar cu cine Președinte :Foamete , Dir. Executiv Stoica Bogdan (știți al cui fiu este) să ai o strategie . Echipa asta există datorită lui : Pendiuc, Ionică, Dinu Ghe director SCM formată în 2012 .

  Reply
 3. 3

  Relu

  Principalii vinovati sunt delegatul Alexe și asistenții Radu, Dumitrescu pt că nu știu să gestioneze situația . Cine-i ține acolo domnilor fiindcă toți sunt de vină numai ei nu . Antrenorul tb să fie susținut de bancă.

  Reply
 4. 4

  Sorescu

  Punct mare dar jenant a, ajuns pe banca lui FC Argeș Gabi Alexe . Omul casei adică omul lui Gentea 😭😭😭😭 Jenant . Punctele au fost văduvire și din acest aspect , cei de pe bancă sunt inexistenți .

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei