Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
marți, 28 martie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8475-Marți, 28 martie 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF - Martie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Anunţuri on-line■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  Tanase victor

  Un fotbalist de legenda ,un om deosebit a strâns pe o ploaie mocănească la Mătăsaru Dambovita in toamna anului 1987 mai mult de 10.000 de spectatori la un meci de
  Cupa României .A avut mulți prieteni in toată țara iar cei mai mulți l-am petrecut pe ultimul drum intr-o zi de luni ploioasa de dimineața dar sa luminat după amiaza !De neînțeles gestul celui care nu la folosit la CM1970,deși era cel mai bun fotbalist roman!Dumnezeu să-l odihneasca!

  Reply
  1. 1.1

   stiutor de treburi

   Intr-adevar, in acei ani ai comunismului ajungeai „sus” daca aveai pile, nu neaparat talent.

   Ma gandesc ca generatia de fotbalisti geniali din provincie a tras „invataminte” din pățania lui Dobrin si asa au ajuns sa joace la Steaua sau Dinamo:
   Boloni, Camataru, Hagi etc.
   fiecare din ei adus mai cu zaharelul, dar si putin cu japca (interesant cazul Hagi „imprumutat” de Steaua si nereturnat).

   Si daca la acest nivel s-au intamplat astfel de neomenii, in vazul unei tari intregi,
   imi imaginez cum se intamplau nedreptati cu oameni talentati in domeniile lor, dar care nu ajungeau sa fie cunoscuti la nivel national.

   Reply
 2. 2

  gogu

  Ești total „neștiutor” de treburi, habar n-ai cum se petreceau lucrurile pe atunci, ar fi mai bine sa te abții de la comentarii pe domenii pe care nu numai ca nu le stăpânești dar, le si deformezi prin ceea ce debitezi. Pe românește: stai in banca ta ! Si culmea ! atașezi un comentariu tamp, alături de memoria marelui geniu roman al fotbalului Nicolae Dobrin !!!

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .