Elena Lasconi, a început să muncească pentru cei care au ales-o!

0
0



După învestirea primarului Las­coni şi a consilierilor de la Câmpulung, acum, o nouă săp­tămână cu noi deci­zii. Una dintre aces­tea este alegerea viceprimarului de la Câmpulung.


Preşedinţii USR PLUS şi PNL, Elena Lasconi şi Bogdan David au anunţat, pe 16 octombrie, semnarea unui pact menit să „producă” viceprimarul municipiului, în persoana profesorului Nicolae Zaharia, cea mai bună alegere din actuala componenţă a Consiliului Local din mandatul 2020-2024.
Zaharia, preferat pentru viceprimar!
Şapte voturi de la USR PLUS şi patru voturi PNL rezultă un total de 11 consilieri pro vicele liberal. În mod normal, cum POL este declarat partid de dreapta, cele trei voturi ar trebui îndreptate către majoritatea constituită prin colaborarea USR PLUS – PNL și, nu către Liviu Ţâroiu, cel care nu renunță nici în ruptul capului la putere, în noua conducere a municipiului.
“Este un pas important faptul cu primăriţa Lăsconi alege un om ca Zaharia. El este un om capabil, iar o echipă ca a lor, va face treaba bună pentru Câmpulung. S-a vehiculat Ţâroiu, haide domnule, păi nu a avut atâta timp să demonstreze? A stat, cred că 5 mandate, e de când lumea în primărie, ba vice, ba consilier, ba primar, hai că e timpul tinerilor, să mai scăpăm de moşii ăştia care se cred stăpânii lumii. Bine că a ieşit fătuca asta primar. Nu ştiu daca o putea face ceva, dar, măcar, s-a schimbat ceva”, spune un muscelean, Ionel M..
Iată ordinea de zi a primei şedinţe a CL Câmpulung!
Şedinţa programată pentru luni, 26 octombrie, de la ora 17.00 – prima ordinară a Consiliului Local 2020-2024, debuta cu alegerea preşedintelui, care va păstra postura de coordonator al dialogului în plen în următoarele trei luni.
Următorul punct al ordinii de zi: constituirea comisiilor de specialitate ale Consiliului Local şi componenţa nominală a acestora. Apoi, Legislativului i s-a cerut constituirea numărului considerat potrivit de comisii de specialitate ale Consiliului Local.
S-a votat şi pentru componenţa nominală a acestor comisii, care, prin votul deschis al majorităţii consilierilor locali membri, îşi vor alege câte un preşedinte şi un secretar.
Al patrulea punct al convocatorului are ca obiect Regulamentul de organizare şi funcţionare a Consiliului Local Câmpulung. Şedinţa se va încheia cu alegerea viceprimarului. Proiectul de hotărâre îl nominalizează pe liberalul Nicolae Zaharia. Viceprimarul îşi păstrează statutul de consilier local, fără a beneficia de indemnizaţia aferentă acestui statut.
Andrei Aron, un medic şi un consilier de 10!
Fostul director al spitalului municipal Câmpulung, Andrei Aron este în mandatul 2020 – 2024 consilierul primarului pe probleme de sănătate din nordul județului Argeș.
Așa cum a anunțat și în campania electorală, atunci când Elena Lăsconi l-a anunțat că va deveni consilierul primarului dacă va câștiga primăria Câmpulung, Andrei Aron nu se dezice.
A anunțat și în prima conferință de presă că nu are nevoie de bani de la instituțiile publice și că salariul său îl va dona lună de lună, către proiectele spitalului municipiului Câmpulung.
,,Spitalul Câmpulung va fi condus într-o simbioză între primărie și spital, lucru care nu s-a întâmplat până acum. Nu mă interesează niciun ban de la Stat și vă anunț că salariul pe care îl primesc pentru că trebuie să reprezint primarul va fi donat pentru toate proiectele pe care le vom face în spital și nu numai. Dacă se deschide spitalul voi plăti o parte din testele pentru gravide vom folosi banii în proiectele de reabilitare a spitalului. Voi face public în fiecare lună, contribuția mea din salariu”, a declarat consilierul primarului pe probleme de sănătate, Andrei Aron.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.