Ion Mînzînă și consilierii au depus jurământul!

0

  • Ceremonie la Consiliul Județean ArgeșIeri a avut loc ședința de constituire a noului Consiliu Județean Argeș rezultat în urma alegerilor locale din 27 septembrie. Tot ieri, noul preşedinte Ion Mînzînă a depus jurământul acesta devenind noul preşedinte al CJ Argeş. Au depus jurământul 27 de consilieri judeţeni, cei mai mulţi, mai exact 17, fiind de la PSD.


Plenul Consiliului Județean Argeș s-a reunit în ședință în vederea validării și constituirii noii componențe a forului deliberativ după alegerile locale din 27 septembrie. Astăzi au depus jurământul președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, și 27 din cei 34 de consilieri județeni ale căror mandate au fost validate. Ceilalți 7 consilieri declarați aleși au renunțat la mandat, partidele urmând să numească supleanții, care vor fi validați și vor depune jurământul în următoarea ședință de plen. Ședința a fost prezidată de decanul de vârstă, consilierul județean Vasile Negoescu, secondat de cei mai tineri consilieri județeni, Diana – Elena Eftene și Cosmin – Constantin Ghiță, așa cum prevede Codul Administrativ.
Dată fiind situația actuală, manifestările au fost organizate într-un format restrâns, din cauza restricțiilor aflate în vigoare la acest moment privind prevenirea și limitarea răspîndirii invecției cu SARS CoV – 2. Astfel, ceremonia s-a desfășurat în prezența juriștilor Consiliului Județean Argeș, a reprezentanților Instituției Prefectului, parlamentarilor de Argeș, primarilor de orașe și municipii și directorilor de instituții.
“Momentele acestea sunt unice în viața noastră, dar după aceste momente frumoase, în care toți cred că încercăm să formăm o echipă pentru județul Argeș, vin și momentele acelea în care trebuie să demonstrăm că prezența noastră aici nu este una efemeră. Avem obligația față de cetățenii județului Argeș, față de toți cei care ne-au investit cu această încredere, să încercăm, prin mijloacele noastre legale să aducem acea speranță oamenilor, speranță care, din păcate, astăzi pâlpâie, acum când ne aflăm în fața acestei groaznice pandemii. De aceea, vă invit pe toți să construim o echipă, să gândim împreună cu autoritățile județene cele mai bune măsuri pentru ca cetățenii acestui județ să treacă mai ușor peste această grea nenorocire. Am speranța că împreună vom fi acea echipă unită, că vom începe la construcția propusă de noi toți, pentru că numai împreună putem construi. Trebuie să lăsăm la o parte animozitățile inerente campaniilor electorale și să gândim împreună spre binele cetățenilor județului Argeș. Să credem în șansa noastră, în visul nostru, să credem într-un județ mai bun și mai prosper”, a spus în discursul său președintele Ion Mînzînă.
Iată lista consilierilor județeni care, astăzi, au depus jurământul:Iată lista consilierilor județeni care astăzi au depus jurământul:
1. BĂRBUCEANU MIHAIL-DORIN (PNL)
2. BUGHIU ADRIAN-DUMITRU (PSD)
3. CÎRSTEA ADRIAN-ȘTEFAN (USR-PLUS)
4. COTENESCU MARIA (PSD)
5. DAVID BOGDAN-ANGELIN (PNL)
6. EFTENE DIANA ELENA (PSD)
7. ENACHE VALENTIN-VIOREL (PSD)
8. GHIȚĂ COSMIN-CONSTANTIN (USR-PLUS)
9. GRECU DUMITRU (PRO ROMÂNIA)
10. IACȘA AUREL (PSD)
11. IANA ION (PNL)
12. ILIE ION (PNL)
13. IONESCU MARILENA STELUȚA (PSD)
14. ISTRATE ION (PSD)
15. IVAN MARIUS-BOGDAN (PRO ROMÂNIA)
16. MANOLE NICOLAE- MARIUS (PSD)
17. MÎNDROC CĂTĂLIN-VIOREL (PSD)
18. NEGOESCU VASILE (PSD)
19. NICOLAESCU MARIUS FLORINEL (PSD)
20. NICOLESCU NICOLETA TATIANA (PSD)
21. NIȚESCU ELEODOR-OLAVI (PSD)
22. PÎRVU MARIUS (PSD)
23. POPA FLORENTIN-MARIUS (PNL)
24. POSTELNICESCU MARIUS DOREL (PNL)
25. TUDOSE NICOLAE (PSD)
26. TURTUROIU LILIANA MARIA (PSD)
27. ZIDARU CRISTIAN-GEORGE (USR-PLUS). M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.