Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş |
miercuri, 2 decembrie 2020

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.
trai 930x122-01
Click vizualizări

produse
fermieri-produse_600x300

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  iulian

  Cat or mai putea tine gunoiul sub pres!?
  Chiar crede cineva
  Testati mai ticalosilor, descoperiti asimptomaticii si izolatii altfel cand o sa bubuie nu o sa mai stiti pe unde sa scoateti camasa!
  Ce ne spun ei este o mizerie!
  Vreti sa stiti adevarul?
  7500-8000 teste saptamana!
  Altfel ne mintim pe noi!

  Reply
 2. 2

  Anonim

  o minciuna! tot o mizerie dictata de OMS|

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Asa-i ca stii tu adevarul de pe Facebook? Ca doar se stie ca acolo circula marile secrete mondiale, pazite cu pretul vietii de multi oameni, pana in zilele noastre.

   O dovada ca viata este nedreapta este si faptul ca handicapatii mintal ca tine inca sunt bine mersi. Deocamdata.

   Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2020 România. All rights reserved.Curierul Zilei