Şi-a obligat soţia să se prostitueze!

0

  • Instanţa l-a trimis la închisoare



Un bărbat în vârstă de 39 de ani, a ajuns la închisoare fiind condamnat pentru proxenetism. Acesta are de executat 2 ani şi 6 luni după ce şi-a obligat soţia să se prostitueze. Poliţiştii Serviciului Investigații Criminale au pus în executare mandatul de executare a pedepsei. Bărbatul a fost încarcerat.


Instanţa l-a condamnat pe inculpatul Badiu Nicolae Adrian la pedeapsa de 2 ani şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism cu executare şi interzicerea dreptului de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, de a ocupa o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat, pe o perioadă de 2 ani.
Se prostitua în Germania
Badiu Nicolae Adrian și persoana vătămată B.E.C., au o relație de circa 11 ani, iar în anul 2012 s-au căsătorit, cei doi având împreună o fiică de 4 ani. În anul 2009, când s-au cunoscut persoana vătămată B.E.C., era animatoare într-un club de noapte din Pitești. După circa 6 luni de relație, persoana vătămată B.E.C., a decis să plece în Germania, în scopul practicării prostituției și i-a solicitat inculpatului să-i respecte decizia. Inițial, inculpatul nu a fost de acord, ulterior a acceptat fiind mulțumit de veniturile obținute în urma practicării prostituției de către B.E.C.Inculpatul a locuit cu persoana vătămată B.E.C. în Germania, întreținându-se cu precădere din banii obținuți în urma practicării prostituției. Frecvent veneau în vizită în România, iar la un moment dat inculpatul a rămas în țară. A fost supus unei intervenții chirurgicale la picior urmând și o perioadă îndelungată de recuperare. În tot acest timp, inculpatul a primit constant banii de la soţia sa, și a cunoscut proveniența veniturilor.
Din banii produşi de femeie, trăiau şi cei din ţară!
În cursul anului 2019 inculpatul și soția sa au revenit în țară și după o scurtă perioadă au decis ca soţia să se reîntoarcă în Germania, în același scop, al practicării prostituției, urmând ca din veniturile obținute să asigure întreținerea familiei inclusiv nevoile persoanele ale inculpatului. Femeia a revenit în Germania în cursul lunii iunie 2019 iar inculpatul a rămas în țară unde a împrumutat bani de la diverse persoane, fiind sigur că va reuși să-i restituie din veniturile obținute de către soția sa din practicarea prostituției, venituri al căror beneficiar era. În scurt timp a constatat că sumele de bani pe care soția i le trimitea erau sub nivelul preconizat. În aceste condiții, inculpatul a contactat-o telefonic pe soția sa exprimându-și nemulțumirea că primea sume de bani mai mici decât de obicei.
Femeia s-a îndrăgostit de un albanez
În cele din urmă inculpatul a aflat că soția sa, s-ar fi îndrăgostit de o persoană de origine albaneză, astfel că parte din veniturile obținute urmare practicării prostituției, reveneau noului iubit. Soţul a mers în Germania fără să-și anunțe soția, și bătut-o măr. Apoi au revenit împreună în țară unde a continuat să se manifeste violent verbal. Pe fondul certurilor frecvente soţia a încercat să se sinucidă şi a luat mai multe pastile dar a intervenit la timp bărbatul. Femeia a fost internată și inclusiv în perioada spitalizării acesteia, soţul încornorat şi rămas fără veniturile cu care se obişnuise, a continuat să-i adrese cuvinte jignitoare. Mai mult a distrus mobilierul și mai multe lucruri din apartament și i-a trimis femeii fotografii cu obiectele distruse. Pe de altă parte a amenințat două rude, mama respectiv unchiul soției sale.
A intrat peste familia soţiei în casă!
La începutul lunii septembrie Nicolae Badiu s-a deplasat la imobilul unchiului, când era în vizită soția sa. Deși nevasta unchiului i-a cerut să părăsească imobilul, bărbatul a înjurat-o şi i-a spus că nu pleacă până cu vorbește cu soţia lui. Cu toate că inițial refuzase să discute cu inculpatul, femeia, a acceptat, în scopul aplanării incidentului. Încă nervos Nicolae Badiu a continuat discuția folosind un ton amenințător și ignorând solicitările repetate ale prorpietarilor de a părăsi imobilul. După ce a fost dat pe mâna oamenilor legii, acesta nu a recunoscut faptele, susținând la acuzația de proxenetism că a obținut venituri proprii, iar la cea de violare de domiciliu că imobilul rudelor nu avea montată poartă. Bărbatul a fost condamnat definitiv la 2 ani şi 6 luni închioare, fiind dus la penitenciar unde îşi va executa pedeapsa. Bogdan Radu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.