Şoferul băut a părăsit locul accidentului!

0
0



Un accident soldat cu rănirea unei persoane a avut urmări nebănuite după ce unul dintre conducătorii implicaţi a părăsit locul evenimentului rutier. Pe numele acestuia din urmă a fost întocmit dosar penal fiind băut. Mai mult, oamenii legii i-au reţinut şi infracţiunea de părăsire a locului evenimentului rutier fără încuviinţarea organelor de cercetare.


Evenimentul rutier a avut loc duminică, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, din Piteşti, la intersecţia cu strada care duce spre Grigoreşti. Poliţiştii Biroului Rutier Pitești s-au deplasat la faţa locului şi, în urma verificărilor s-a stabilit că, Iulian V. de 55 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Bălcescu, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere şi a intrat în coliziune cu o Toyota Corola, condusă din sens opus, de un bărbat de 54 de ani, din Piteşti. În urma impactului şoferul din Toyota a fost izbit cu capul de parbriz şi s-a ales cu un cucui. Nu a apucat să se dezmeticească bine după izbitură, că a observat cum maşina care îl lovise a demarat, astfel că, la sosirea poliţiştilor şoferul vinovat părăsise locul accidentului. Autovehiculul a fost dat în urmărire, însă, după aproximativ 20 de minute, în timp ce oamenii legii făceau măsurătorile, Iulian V. s-a întors la locul evenimentului.
Dosar penal!
Bărbatul a fost pus să sufle în etilotest stabilindu-se că este băut. Avea o concentraţie de alcool de 0,67 la mie în aerul expirat. Conducătorul rănit a refuzat să fie transportat la spital, însă, a fost dus la spital Iulian V. Acesta nu era rănit dar i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea oamenilor legii.  M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.