Şi-a băgat familia în spital!

0

  • După ce adormit la volan



Şoferul unui Fiat şi-a băgat familia în spital, ieri, după ce a provocat un accident rutier pe DN 7, în comuna Drăganu. Bucureşteanul a adormit la volan şi a ajuns cu maşina în şanţ. Cel de la volan, soţia şi copilul au rămas încarceraţi, fiind scoşi de pompieri dintre fiarele maşinii. 


Ieri după-amiază, Dragoş Vasile B., de 40 de ani, din Bucureşti se afla la volanul unui Fiat Punto şi se îndrepta dinspre Piteşti către Râmnicu Vâlcea. Altături de el, în maşină, era soţia şi copilul, femeia ocupând locul din dreapta iar băieţelul în vârstă de 3 ani, se afla într-un scaun special pe bancheta din spate. La Drăganu conducătorul auto a adormit la volan, iar într-o curbă deosebit de periculoasă a părăsit şoseua şi a ajuns cu maşina în şanţ. În urma impactului cei trei au rămas încarceraţi în maşină fiind necesară intervenţia pompierilor de la Descarcerare. Dacă şoferul a fost eliberat relativ repede, apoi a fost scos copilul, în cazul femeii intervenţia a durat mai mult. Victima avea picioarele prinse sub bord şi la cea mai mică mişcare avea dureri cumplite.
Când cei trei au fost extraşi, au fost preluaţi de trei echipaje SMURD. Băieţelul a fost transportat la Spitalul de Pediatrie Piteşti având traumatism de şold şi o rană la cap. Şoferul avea lovituri la faţă şi la torace iar soţia acestuia avea suspiciuni de fracturi la picioare şi traumatisme la o mână. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.