Ştiri de la poliţie

0
0



Permise de conducere reţinute
Activităţile de verificare şi control ale oamenilor legii se derulează permanent. În ultima zi, poliţiştii de la Rutieră au suspendat mai multe premise de conducere decât au reuşit candidaţii să obţină în urma examinării. Astfel, am putea spune că scorul pare a fie gal, între cei care au devenit conducători auto şi cei care au revenit la calitatea de pieton. În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti, au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 117 sancţiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 40.000 de lei. Totodată au fost reţinute, în vederea suspendării dreptului de circulaţie, 11 permise de conducere şi au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.
A rămas pieton până în 2021!
Cum se arată un drum pretabil de ceva adrenalină, cum se pun în mişcare roţile bolizilor. Aşa se face că, un bărbat de 42 de ani a rămas la statulul de pieton pentru că a dat în RADAR cu peste 100 de km/h. La anul, în 2021, va mai putea pilota respectivul. Poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Topoloveni au depistat un bărbat de 42 de ani, din Bogaţi, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localităţii Călineşti, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 110 km/h. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar dreptul de a conduce a fost suspendat pentru 90 de zile.
Bătaie pe străzile din Piteşti!
Un conflict spontan între doi bărbaţi, unul din Piteşti, cel de-al doilea din Ciomăgeşti, a condus la o bătaie în toată regula. Cei doi bărbaţi s-au încins, iar acum suportă rigorile legii. Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 5 octombrie, în urma unui conflict spontan, un bărbat de 29 de ani, din Piteşti, ar fi lovit un alt bărbat, de 36 de ani, din Ciomăgeşti, în timp ce se aflau pe o stradă din Piteşti. Reamintim că, în ziua de 21 octombrie, cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, după care a fost dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de trimitere în judecată.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.