Trimis în judecată după ce şi-a bătut concubina

0



Bătaia este ruptă din RAI, spun unii, alţii, cum ar fi reprezentenţii legii, poliţiştii, spun că nu este aşa, astfel că, au aplicat prevederile legale în ce-l priveşte pe un bărbat de 28 de ani care şi-a snopit concubine în bătaie.


Respectivul este din Câmpulung şi are 28 de ani. Acesta,în urmă cu 10 luni, şi-a snopit în bătaie concubina. Femeia a ajuns la spital şi a avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale. Cadrele medicale au sesizat Poliţia care a deschis în acest caz un dosar penal pentru violenţă în familie. Incidentul s-a petrecut pe 17 ianuarie şi nu a fost singurul episod violent din relaţia celor doi. Femeia a fost agresată, fizic şi verbal, în repetate rânduri, dar de frică şi ruşine nu a cerut ajutor nimănui şi nici nu a sesizat Poliţia. Dacă rănile produse, atât externe, cât şi interne, nu ar fi necesitat intervenţie medical, femeia, poate ar fi trecut şi peste acest episode urât, însă, acum nu a mai putut.
I-a rupt splina
A ajuns la spital, iar aici, în urma investigaţiilor medicale, s-a constatat că avea splina ruptă. A fost supusă unei intervenţii chirurgicale în urma căreia organul afectat i-a fost extirpat. Pe fir a intrat poliţia, iar agresorul s-a ales cu dosar penal. Oamenii legii au finalizat cercetările, iar tânărul urmează să fie judecat pentru fapta sa.
„Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Câmpulung au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 17 ianuarie 2020, un bărbat de 28 de ani, din Câmpulung, şi-ar fi agresat concubina, provocându-i leziuni ce au necesitat internarea. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată. Violenţa domestică este reprezentată de orice inacţiune sau acţiune intenţionată de violenţă fizică, sexuală, psihologică, economică, socială sau spirituală care se produce în mediul familial sau domestic ori între soţi sau foşti soţi, precum şi între actuali sau foşti parteneri, indiferent dacă agresorul locuieşte sau a locuit împreună cu victima. Acest tip de violenţă face parte, de cele mai multe ori, din categoria dramelor tăcute, consumate între pereţii casei, îndurate şi nemărturisite”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeş. B.R.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.