Eduard, noul antrenor al echipei FC Argeş!

5

  • O nouă schimbare pe banca tehnică a alb-violeţilor



Doar două zile a stat Adrian Dulcea pe banca tehnică a echipei FC Argeş!. Conducerea grupării din Trivale a anunţat miercuri seară că echipa va fi condusă la meciul de astăzi, de la ora 20.30, de pe propriul teren, cu Dinamo București, de un nou staff tehnic.


Şefii clubului piteştean au decis înlocuirea lui Adrian Dulcea cu care se aflau în negocieri pentru a prelua echipa și au stabilit ca alb-violetii să fie conduși de un trio format din Augustin Eduard, Andrei Speriatu și Paul Ciobanu, foste glorii ale clubului. Eduard nu se află la prima experienţă ca principal pe banca tehnică a echipei FC Argeş, acesta mai având la activ două mandate de interimar în sezoanele 2017-2018 şi 2018-2019, când echipa era în liga secundă, având un bilanţ de 13 victorii în 18 partide. În acesastă ediţie de campionat pe bannca termică a alb-violeţilor au mai fost Ionuţ Badea, care a fost schimbat după 6 etape şi Ionuţ Codruţ Moşteanu, care a fost demis după ce a obţinut 8 puncte în 5 etape. Anunțul renunţării la Adrian Dulcea a fost făcut de oficialii grupării din Trivale pe site-ul oficial al clubului prin intermediul unui comunicat de presă. Şefii clubului din Trivale nu au fost de acord cu unele clauze puse de Adrian Dulcea şi au decis să oprească definitiv negocierile pentru instalarea acestuia în funcţia de antrenor principal. Oficialii au stabilit că situaţia noului staff tehnic va fi analizată după cele patru etape care au mai rămas de disputat, iar în funcţie de rezultatele înregistrate se va lua în discuţie prelunguirea contractelor. M.D.


5 COMENTARII

  1. Cunosc ce se ìntâmplă la FC Argeș ,oameni buni acest autoștiutor GENTEA îi umilește pe toți el dictează tot nu face nimeni ceva până el nu știe . Indiferent că-l chiamă Barbu, Toma Doru, Moiceanu,Speriatu, Popa, Ciobanu ,Eduard îi umilește.

  2. Gentea si gasca din conducere: Foamete, Stoica, Becheanu si mai nou Secretar General Alin Visan ii umilesc pe toti!! Au pus stapanire pe FC Arges si fac ce vor cu toata lumea. Ei fac lot, echipa si spun cine sa joace si cine nu!!

  3. Gentea si gasca din conducere: Foamete, Stoica, Becheanu si mai nou Secretar General Alin Visan, ii umilesc pe toti!!
    Au pus stapanire pe FC Arges si fac ce vor cu toata lumea! Fac lot, echipa si spun cine sa joace si cine nu!

  4. Bolnavilor, voi nici cu sania nu v-ați dat dar, comentați de fotbal ca e cel mai ușor de făcut !!!
    V-ati trezit cu echipa in Liga I si nu va mai tace gura. Ați auzit bah, bolnavilor despre managementul prin obiective ? asta este practica actuala in toate domeniile, inclusiv in sport.
    Si voi, ca simpli cetățeni, cand plecati la piața sa cumparati marar si patrunjel aveti cateva obiective fara sa le constientizati : sa cheltuiti cat mai putin, sa luati marfa proaspata, etc…
    Asa e si la fotbal, se fixeaza obiective, responsabili, termene. Si in functie de gradul de indeplinire se iau si banii. Dar deh…e cam greu cu managementul !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.