Competiţiile din baschetul juvenil s-au amânat!

0
0



Federaţia Română de Baschet a decis să amâne reluarea competițiilor juvenile. Decizia a fost luată în ședința din 28 noiembrie a Consiliul Director al Federației Române de Baschet.


Amânarea a fost aprobată cu majoritate de voturi și comunicată cluburilor în cursul zilei de astăzi, 2 decembrie. Federația Română de Baschet anunță printr-un comunicat oficial că toți cei 13 participanți prin mediul online au votat pentru amânarea startului de sezon. Finalul lunii ianurie 2021, cea mai optimistă dată pentru reluarea baschetului juvenil. În funcție de evoluția pandemiei, amânarea se poate prelungi până la începutul lunii februarie. Ultimele jocuri în baschetul juvenil s-a desfășurat în luna septembrie. Atunci sezonul s-a încheiat 2019/2020 s-a încheiat la Ploiești cu Turneele Finale și la capătul cărora s-au desemnat învingătorii.
Ultimele meciuri pentru FIBA EuroBasket 2022, în Polonia
FIBA a anunțat acum câteva zile care sunt orașele ce vor găzdui ultimele meciuri din cadrul calificărilor pentru FIBA EuroBasket 2022. Astfel, partidele din Grupa A, din care face parte și România, se vor juca la Gliwice, în Polonia. Selecţionata pregătită de Tudor Costescu va întâlni Israel pe 19 februarie și Polonia pe 21 februarie. România are în acest moment 0-4 la general și mai are doar șanse matematice la calificarea la turneul final. Vulturii au nevoie de două victorii, iar Polonia ar trebui să încaseze două înfrângeri. De asemenea, tricolorii vor trebui să învingă Polonia la cel puțin 30 de puncte diferență. Arena din Gliwice a fost construită în perioada 2013-2018 și are o capacitate de 13.752 de locuri. Primele trei clasate se califică la turneul final, iar Israel și Spania sunt deja calificate.
Clasamentul Grupei A
Israel – 4/0
Polonia – 2/2
Spania – 2/2
România – 0/4. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.