A murit un salvator!

0

  • ISU Argeș, în doliu



La vârsta de 47 de ani, un pompier argeșean a încetat din viață. Inspectoratul penru Situații de urgență a făcut anunțul tragic. Salvatorul care a învins în multe situații de urgență, a fost învins de boală. Daniel Chițu, de la Secția de Pompieri Costești a murit la spital.


„Ne vine greu să conștientizăm, dar un salvator argeșean a trecut ieri (n.r. luni) în neființă. Este vorba de colegul nostru de la Secția de Pompieri Costești, plutonier adjutant Chițu Daniel, în vârstă de 47 de ani. Un salvator care urmărea ca în fiecare misiune să facă tot ce îi sta în puteri pentru a salva viețile și bunurile cetățenilor, iar la final să-și adune echipajul și să-l aducă în siguranță înapoi în subunitate. Din nefericire, niște probleme medicale care impuneau dializa au luat prea devreme de lângă noi un camarad și un familist convins. Suntem alături de familia acestuia de acasă cât și de cea de la serviciu, care în aceste momente sunt greu încercate de situația neașteptată. Dumnezeu să-l ierte și să-l așeze între cei drepții ai săi!” a transmis Ionuţ Tunaru, ofiţer de relaţii cu presa al ISU Argeş. Daniel Chiţu era pompieir din anul 2006 prin încadrare directă.
Încă de la începutul carierei sale de pompier, a lucrat la Detaşamentul Costeşti. A fost şofer şi comandant de echipaj. Suferea de afecţiuni renale iar în urmă cu o lună boala i s-a agravat, spun colegii, şi a intrat în concediu medical. De aproximativ două săptămâni făcea dializă şi familia spera că asta îl va slava. Din nefericire a fost învins de boală şi a decedat luni, la spital. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.