S-au lovit două autobuze cu călători!

0

  • Nu a fost nimeni rănit în accident



Ieri dimineață a avut loc un accident între două autovehicule de transport persoane şi un autoturism. Un autobuz care făcea curse regulate pe ruta Piteşti-Mioveni şi un autobuz care transporta muncitori.  Evenimentul rutier s-a produs la intrarea în Colibași. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, coliziunea fiind considerată tamponare.


Coliziunea dintre cele două autovehicule a avut loc la intrare în Colibaşi din cauza unui şofer neatent care nu a acordat prioritate. În maşinile implicate erau mai mulţi pasageri.  În urma verificărilor efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Mioveni, s-a stabilit Vasile T., de 61 de ani, din Mioveni,  care conducea autoturism Opel Zafira nu s-au asigurat la ieșirea în pe şoseaua principală, dintr-o curte. A lovit primul autobuz de transport persoane pe ruta Piteşti-Mioveni, condus de Ion B., de 49 de ani, din Hârtiești pe DN 73 D. Acesta transporta 9 pasageri.  De asemenea, autobuzul care circula în spatele microbuzului, condus Mihai C., De 28 de ani, din Mioveni, efectuând cursă specială cu muncitori a lovit primul autobuz implicat în accident. Acesta din urmă, nu păstrase distanţa regulamentară în timpul mersului faţă de celălalt autobuz.  În acest autovehicul erau zece pasageri. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, evenimentul rutier fiind finalizat ca tamponare.
Doi dintre şoferi au fost amendaţi
În urma celor constatate, Vasile T care conducea Opelul Zafira, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei, și măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 60 de zile. Asta din cauză că nu s-a asigurat la ieşirea în drumul principal. Nu a scăpat nici şoferul celui de-al doilea autobuz.  Mihai C. a fost, la rândul său, sancționat contravențional cu amendă în valoare de 480 de lei și 3 puncte penalizare, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice pentru nepăstrarea distanţei regulamentare în timpul mersului.  M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.