Alarmă falsă de la o centrală!

0



Un apel dat la 112, a pus pe jar mai multe echipaje de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș. Militarii au fost sesizați că ar fi izbucnit un incendiu la un apartament situat în apropierea Universității Constantin Brâncoveanu, din Pitești. Echipajele s-au învârtit prin cartier mai bine de o jumătate de oră, fără să găsească ceva. În cele din urmă s-a constatat că fusese alarmă falsă…de la o centrală.


Apelul a fost dat de un piteștean, luni seara. Acesta spunea că se observă ieșind mult fum de la un apartament situat în blocul de vis a vis. Fiind vorba de un apartament, cu posibilitate de extindere la mai multe locuințe la fața locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri. Când au ajuns la adresa indicată, nici urmă de incendiu! Militarii au crezut că interlocutorul nu a dat bine adresa și au continuat căutările.
Au intrat pe mai multe străduțe, în speranța că vor vedea flăcări sau fum. În cele din urmă au reușit să ia din nou legătura cu cel care a sunat. În urma informațiilor date de piteștean s-a ajuns la concluzia că nu s-a întâmplat nimic rău. Omul văzuse de la fereastra lui ieșind fum pe coșul unei centrale de apartament și crezând că a luat foc locuința și se află cineva în pericol, a sunat la 112 fără să se asigure că într-adevăr este vorba de un incendiu.
M.Sandu Foto C Tudor


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.