Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
vineri, 23 aprilie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

ad
ad
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Sumarul ediţiei tipărite - vineri, 23 aprilie 2021 Cotidian independent al judeţului Argeş
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

4 Comentarii:

 1. 1

  Pontifaunir

  „Nu îmi e frică decât de Dumnezeu” . Omul/om nicicand nu se teme de Dumnezeu … respecta ! Dumnezeu nu pedepseste pe nimeni / oricat de miciman ar fi … doar ajuta , fix la fel : si pe cel ciuruc si pe cel Dumneiezit .

  Reply
  1. 1.1

   A. Riciu

   Bre, după ce ți-ai luat un pseudonim alambicat dacă nu chiar prostesc mai și aberezi într-un stil ,,inconfundabil”. Las-o jos că măcăne!

   Reply
 2. 2

  A. Riciu

  Eu simt/cred că dl Rădulescu are dreptate. O întrebare pentru dumnealui: oare toți revoluționarii ,,acreditați” din Argeș/țară își merită titlul?

  Reply
 3. 3

  Radu2

  Io credeam ca revoluționarii au un profil mai silfidic așa ,mai suplu,gen Poet;Dinescu la revoluție , Bălcescu in filme, nu de îmbuibați ca domnu’ Revoluționar Rădulescu , care arată mai mult a lăutar de birt sau burta verde de băcănie . Dar,probabil ,aparentele înșală ,s-a îmbuibat pe parcus plus ca in palavrament,atâtea mandate , s-a sedentarizaț luptand pe și printre fotoliile alea tari.
  In ciuda aparentelor avatul revoluționar pare ca îl are intact ,purtat mai ales pentru(și nu in ciuda) burdihanului propriu și a poporului nacajit!

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei