Pregătire cu copiii, la volei şi oină

0
0

  • Până la reluarea competiţiilor, CS Dacia



Chiar dacă pandemia împiedică participarea la cursuri, la școală, acest lucru nu împiedică și efectuarea diverselor antrenamene de către elevi, această modalitate fiind singura prin care copiii mai pot socializa și face mișcare împreună.


CS Dacia Mioveni 2012 vine în sprijinul elevilor din Mioveni și, în această perioadă le oferă acestora posibilitatea să facă antrenamente la volei și oină.
Bineînțeels, respecâtând normele de distanțare social și de prevenție a răspândirii coronavirusului, adică cu o prezență nu foarte numeroasă, cu verificarea temepraturii și a posibilelor simptome și cu păstrarea distanței regulamentare în sală. În aceste condiții, mai mulți elevi din din Mioveni fac inițiere la volei, în Sala de Sport a Școlii Liviu Rebreanu, cu antrenoarea Alexandra Cernea, dar și la oină, cu Tea Dumitru, antrenoare de specialitate în cadrul clubului, dar care este si membru în comitetul executiv al Federației Române de Oină. “Dacă şcoală nu fac decât on line, măcar prin sport, să le dăm copiilor posibilitatea să facă mişcare şi să socializeze!
Dacia 2012 face acest lucru , iar Alexandra Cernea continuă inițializarea la volei, urmărind şi cele două lucruri menţionate. Şi la oină antrenamentele sunt în grafic . Cu competițiile a fost mai greu anul acesta, dar sperăm ca 2021 să aducă sportul nostru tradiţional , în atenția celor care au în responsabilitate acest lucru, repornirea competițiilor este primordiala în acest sens ! Deocamdată să ne bucurăm că avem copii la antrenamente pe teren, în sală, nu on line!” spunea directorul sportiv Constantin Ciobanu. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.