A tâlhărit de două ori un bătrân!

1Atacat în propria-i casă un bătrân, în vârstă de 71 de ani, din comuna Moşoaia, a fost jefuit de două ori de un vecin. Omul nu s-a dus să reclame fapta, deosebit de gravă, dar s-a plâns în sat şi astfel întreaga poveste a ajuns la oamenii legii care s-au sesizat din oficiu. Agresorul, în vârstă de 20 de ani, a fost reţinut, fiind arestat preventiv.


„Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și viol, şi au reţinut un tânăr de 20 de ani, din Moşoaia. Din cercetări s-a stabilit că în cursul lunii decembrie a.c., tânărul ar fi pătruns fără drept în locuința unui vecin, și profitând de vârsta înaintată și starea sa de sănătate, ar fi sustras prin ameninţări şi acte de violenţă, în două rânduri, câte 250 de lei. În ziua de 18 decembrie, acesta a fost identificat de către poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Poiana Lacului, care au pus în executare mandatul de aducere emis anterior şi l-au condus pe tânăr la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti. După administrarea probatoriului, în noaptea de 18 spre 19 decembrie a.c., poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă. În cursul zilei de 19 decembrie, tânărul a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti în faţa instanţei, iar Judecătoria Piteşti a dispus arestarea preventive pentru 30 de zile”, a precizat IPJ Argeş, într-un comunicat de presă.
A stat ascuns în pădure
Ion Andrei O., de 20 de ani, este cunoscut de oamenii legii. Chiar dacă nu este recidivist, acesta mai este cercetat într-un dosar, tot de tâlhărie calificată, şi în perioada în care era minor a fost cercetat în dosare de furt. La începutul lunii decembrie a intrat în casă peste vecinul său, un bătrân în vârstă de 71 de ani. L-a bătut crunt, astfel că bietul om a avut nevoie, potrivit legiştilor, de peste 60 de zile de îngrijiri medicale. Iniţial partea vătămată a susţinut că agresorul l-a bătut şi l-a violat. În urma examinării medico-legale, violul nu a fost confirmat, fiind constatae leziunile suferite în urma loviturilor primite. După comiterea faptelor, ştiind că este căzutat de poliţişti, Ion Andrei O. a fugit de acasă. A fost prins în cursul săpătmânii trecute şi le-a spus oamneilor legii că s-a ascuns în pădure. M.Sandu


1 COMENTARIU

  1. ” Chiar dacă nu este recidivist, acesta mai este cercetat într-un dosar, tot de tâlhărie calificată, şi în perioada în care era minor a fost cercetat în dosare de furt ” . H’aiasta … cum mai vine ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.