Un punct meritat după un joc spectaculos!

4

  • Chindia Târgoviște – FC Argeș 2-2(2-1) Au marcat: Deslandes(min.35 autogol), Dulca(min.40) / Malele(min.34 pen), Grecu(min.72)



FC Argeș a trebuit să se mulțumească doar cu un punct de la Giurgiu, după ce a terminat la egalitate, 2-2, confruntarea de sâmbătă, din deplasare, cu Chindia Târgoviște.


Piteștenii au deschis scorul în minutul 34 dintr-un penalty obținut de Malele și transformat de Șerban. Peste doar un singur minut, târgoviștenii au egalat prin autogolul lui Deslandes, după ce mingea a lovit și bara. FC Argeș putea trece din nou în avantaj, însă Mediop a trimis în bară din interiorul careului. Scorul pauzei a fost stabilit de Marco Dulca care a înscris cu un șut plasat de la 25 de metri. Piteștenii au egalat în minutul 72, după un șut cu efect al lui Grecu, direct în vinclu. FC Argeș a cerut penalty la un fault în careu asupra lui Matei, însă centralul Szabolcs Kovacs, aflat la meciul de debut în Liga I, nu a dat nimic. Reluările tv au arătat că fotbalistul piteștean a fost călcat pe gleznă de adversar și se impunea lovitură de la 11 m. În minutele de prelungire ale partidei, dâmbovițenii își puteau trece în cont toate cele trei puncte, dar golul lui Pițian a fost anulat pentru ofsaid la Fomba. În urma acestei remize, Chindia rămâne pe poziția a șasea, cu 20 de puncte, în timp ce FC Argeș este penultima în clasament, cu doar 11 puncte.
Caseta tehnică:
Chindia: Aioani – Căpuşă, Bourama Fomba, Piţian, Martac (min.78 Yameogo)– Dumitraşcu, Dulca, Iacob, Neguţ – Florea(min.60 Berisha), Popa(min.88 Dinu). Antrenor: Emil Săndoi.
FC Argeş: Greab – Muşat, Deslandes(min.60 Șerbănică), Leca(min.46 Turda), Matei – Grecu, Meza Colli, Şerban,(min90+4 Palic), Drăghici (min.46 Blejdea) – Mediop, Malele. Antrenor: Andrei Prepeliță.
Arbitri: Szabolcs Kovacs, Vasile Marinescu, Ionuț Marius Bobe
Arbitru de rezervă: Iulian Dima
Observator joc: Romulus Chihaia
Observator arbitri: Marian Salomir
Cartonașe galbene: Dulca / Meza Colli
Cum s-au marcat golurile:
⚽ min.34: 0-1! Malele este faultat în careu de Fomba, centralul Szabolcs Kovacs dictează penalty care este transformat de Ionuț Șerban.
⚽ min.35: 1-1! Neguț șutează, mingea e deviată de Matei și lovește bara, iar Deslandes o împinge în propria poartă.
⚽ min.40: 2-1! Marco Dulca înscrie cu un șut de la aproximativ 25 de metri, cu efect, la colțul lung.
⚽ min.72: 2-2! Mediop îi așează mingea lui Grecu, care înscrie din careu, cu un șut la vinclu, cu efect.

Matei: ”Avem speranțe”
Deşi piteştenii sunt pe penultimul loc, fundașul Gabi Matei este încrezător că FC Argeș se va salva de la retrogradare.
Jucătorul piteștean a dat exemplul celor de la FC Voluntari, care au trecut de două ori printr-o situaţie similară şi s-au salvat de fiecare dată: ”11 puncte, da, e cam puţin pentru acest club, pentru această echipă. Important e să revenim toţi, important e că nu s-a accidentat nimeni. Nu este o tragedie, am văzut echipele din sezoanele trecute, Voluntari s-a salvat de două ori. Avem speranţe”, a spus Matei, la flash-interviul de după meci. M.D.


4 COMENTARII

  1. Lot bun , două trei transferuri este de ajuns . Antrenor trebuie Prepeliță este slab plus că nu are licență . Nu în ultimul rând tb.un Președinte (Foamete ,Stoica ) subțirei iar Gentea să -i lase pe alții să conducă .

  2. Lot bun , două trei transferuri este de ajuns . Antrenor trebuie Prepeliță este slab plus că nu are licență . Nu în ultimul rând tb.un Președinte (Foamete ,Stoica ) subțirei iar Gentea să -i lase pe alții să conducă .

  3. Trebuie restructurat lotul, sunt câțiva jucători buni de liga a2a. Echipa asta trebuie în 2 săptămâni sa joace mult mai bine. Trebuie aduși jucători care sa facă diferența. Banca tehnica trebuie sa aibă stabilitate.

  4. Dl. așa este tb.3-4 juc. Pt a se integra iar antrenorul trebuie schimbat dar ce să schimbi fiindcă Prepeliță nu este antrenor . Să pună unul cu licență PRO și să aibe răbdare și încredere în el , la Târgoviște cu un antrenor cu experiență pe bancă nu pierdeam la fel la Clinceni . Tb. O mână de fier .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.