Ce casa de pariuri online e buna pentru tine

0
0



In topul 10 al celor mai bune case de pariuri online gasesti nume precum Unibet, Betano, Sportingbet, 888Sport, Casa Pariurilor, Betfair, Superbet, care pun la bataie oferte generoase si bonusuri atragatoare pentru cei ce cauta un castig suplimentar. Este insa suficient ca o agentie sa fie de top pentru a fi potrivita pentru tine sau trebuie sa tii cont si de alte detalii importante?

Licenta de functionare – conditie esentiala, dar nu suficienta

Prima conditie pe care trebuie sa o indeplineasca orice agentie de pariuri pentru a-ti oferi posibilitatea de a juca fara griji este sa se afle pe lista operatorilor licentiati de ONJN.

Majoritatea site-urilor licentiate afiseaza vizibil sigla Oficiului National pentru Jocuri de Noroc, insotita de datele de identificare ale firmei care gestioneaza platforma, numarul licentei, decizia prin care a fost acordata si termenul de valabilitate. Daca nu reusesti sa o gasesti pe site-ul unui operator care te intereseaza, poti insa verifica direct in lista oficiala a ONJN.

Poti de exemplu plasa fara griji pariuri pe Sportingbet, Betano, Baumbet, Admiral, Unibet, Casa Pariurilor, NetBet, StalneyBet, dar si pe site-uri mai putin cunoscute precum Gets Bet sau Efbet, care functioneaza in deplina legalitate.

Compatibilitatea promotiilor cu stilul tau de joc

Nu toti pariorii sunt la fel si fiecare are propriul stil de a-si imbunatati sansele de castig. Esti un jucator mai precaut, care se bazeaza pe analize amanuntite, care necesita mai mult timp? Atunci s-ar putea sa nu te simti in largul tau pe un site ce promoveaza bonusurile insotite de rulaje mari, cu perioade scurte de realizare, care te vor scoate din zona de confort.

De exemplu, intre bonusul de inregistrare de pe Betano, care include perioada de rulaj de 90zile, sau cel de la 888Sport care acorda 60 zile, si cel oferit de Fortuna, cu doar 14zile pentru finalizarea rulajului, este o diferenta destul de mare.

Functionalitatea sectiunii de pariuri live

Pentru o parte dintre jucatori, pariurile live sunt o preferinta greu de egalat la capitolul adrenalina si experienta de pariere. Daca te numeri printre ei, iti recomandam sa parcurgi cu atentie review-urile despre viteza de incarcare a paginilor si acuratetea cu care se actualizeaza cotele, statisticile si rezultatele in sectiunea de pariuri live a site-urilor pe care vrei sa pariezi.

Desi aceasta optiune de pariuri este oferita de majoritatea operatorilor, chiar si unele dintre site-urile de top pot intampina dificultati cand vine vorba despre calitatea serviciului. Intarzierile de actualizare pot insemna in aceste cazuri pierderi financiare insemnate, nervi, frustrari si discutii neplacute si complicate cu serviciul de asistenta clienti. Inainte de a te baza pe un anumit site pentru a paria live la un eveniment important, asigura-te deci ca iti ofera calitatea de care ai nevoie, inclusiv streamingul live al partidelor.

Jocurile de cazino preferate

Daca pe langa pariuri sportive, mai obisnuiesti sa mizezi si la sloturi, cu siguranta ai descoperit cateva titluri la care castigi mai des, obtii sume mai mari sau poti miza cu valori mai mici, pentru a juca mai mult timp.

Indiferent ca este vorba despre sloturi de la Novomatic, EGT, Play’n Go sau alti provideri de renume, te vei simti in general mai confortabil pe site-urile de pariuri care iti pun la dispozitie titlurile pe care le cunosti deja. Intre doua agentii de pariuri online cu oferte comparabile, alternativele disponibile in cazinou pot fi deci un alt criteriu util pentru a stabili care site este mai bun pentru tine.

Managementul de buget, platile si limitele autoimpuse

Valoarea bugetului pe care hotarasti sa il aloci lunar pentru pariuri si modul in care iti gestionezi depunerile si retragerile influenteaza alegerea unei case de pariuri din punctul de vedere al modalitatilor de plata disponibile si sumelor minime si maxime pe care le poti tranzactiona.

Tot in aceasta categorie intra si sistemele de autolimitare a sumelor jucate, pe care majoritatea operatorilor le includ in contul de utilizator. Daca stii ca ai probleme cu pariurile si tinzi sa cheltui mai mult decat iti propui, cauta site-uri care iti permit sa setezi, foarte rapid si usor, limite peste care sa nu poti trece.

Exista pe piata si agentii care inca mai solicita trimiterea de email daca doresti sa faci acest lucru, o procedura mult prea putin eficienta.

Perioadele in care joci si programul de asistenta clienti

Desi poate sa para un detaliu nesemnificativ, daca obisnuiesti sa joci noapte, te vei enerva destul de repede pe un site al carui program de asistenta este de la 10:00 – 22:00. Intr-un astfel de caz nu vei avea, la propriu, cu cine sa vorbesti daca intampini o problema cu contul de utilizator, platile sau biletele plasate, pana cand nu incepe programul, a doua zi.

Prezenta online/offline

Pariezi de multi ani si ai trecut doar de curand la varianta online? Te vei simti cu siguranta mai confortabil, la inceput, jucand pe site-urile operatorilor care au si agentii stradale in orasul tau. O trecere treptata de la platile si pariurile offline la cele prin Internet este de multe ori cea mai buna idee de a obtine ce este mai bun din ambele domenii: promotii mai multe si mai generoase, dar si transferuri cash direct in agentii.

Pariorul competitiv si clubul VIP

Clubul VIP este un instrument de fidelizare a utilizatorilor care are rolul de a recompensa activitatea generala a acestora pe site. Este organizat, de regula, pe mai multe niveluri, cu beneficii din ce in ce mai importante.

Pe langa promotiile standard, membrii clubului VIP primesc oferte suplimentare (cote marite, free bet-uri, bonusuri cash, concursuri cu premii generoase etc.) in functie de activitatea de pe site, care se transforma de regula in puncte.

Daca esti o persoana competitiva si, pe langa multumirea castigului obtinut din pariuri, simti nevoia de a te intrece cu alti jucatori, un astfel de club este optiunea potrivita pentru tine. Gasesti cluburi VIP pe NetBet, MaxBet, Casa Pariurilor, Sportingbet si Betano.