Înmormântare oprită de polițiști!

1
0

  • După ce rudele au ascuns adevărul despre moartea bătrânei



Polițiștii Secției Rurale Domnești au descins la priveghiul unei femei în vârstă de 73 de ani, moartă în condiții suspecte și au oprit înmormântarea. Oamenii legii au fost sesizați de preotul din comună că ceva nu este în regulă cu privire la decesul localnicei, iar rudele ascund adevărul. Trupul neînsuflețit avea leziuni și a fost trimis la morga Spitalului Municipal Curtea de Argeș pentru autopsie.


Preotul comunei Pietroșani a sesizat poliția spunând că are suspiciuni cu privire la moartea unei femei în vârstă de 73 de ani, din localitate. Slujitorul bisericii a menționat că femeia decedată avea o năframă în jurul gâtului pentru a-i ascunde unele leziuni. Oamenii legii au mers acasă la Olga Nae, defuncta, unde avea loc priveghiul. Au găsit casa plină de rude și localnici, asta deși potrivit legii nu avea voie, în spațiu închis, decât un număr limitat de persoane. Toți cei prezenți au fost legitimați iar din cele 28 de persoane, 20 au fost amendate pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS CoV-2. Toți aceștia au primit amenzi în valoare de 7.000 de lei. Oamenii legii au limitat numărul de persoane cetăţenii care nu făceau parte din familie fiind trimiși la casele lor.
Medicul cercetat penal
Polițiștii au examinat cadavrul constatând că bătrâna avea în jurul gâtului șanțul specific spânzurării. Au audiat rudele și astfel s-a aflat că femeia care locuia singură și suferea de multiple afecțiuni și-a pus capăt zilelor duminică. După ce au găsit cadavrul, membrii familiei au ascuns adevărul despre moartea femeii. L-au sunat pe medicul de familie și motivând că Olga Nae a murit din cauza afecțiunilor medicale au cerut să fie eliberat certificatul constatator de deces. Medicul, fără să examineze cadavrul, i-a crezut pe cei din familie și a eliberat documentul în baza căruia femeia putea fi înmormântată. Dacă preotul nu ar fi observat vânătăile de pe gât, defuncta ar fi fost înmormântată fără ca cineva să știe adevărul despre moartea ei. Oamenii legii au dispus transportul trupului neînsuflețit la Prosectura Spitalului Municipal Curtea de Argeș pentru efectuarea autopsiei. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii de ucidere din culă, așa cum se procedează în cazul de suicid, iar medicul care a emis document este cercetat pentru neglijență în serviciu.
Oamenii legii nu au suspiciuni cu privire la deces, pe trupul victimei neexistând şi alte urme de violenţă în afara şanţului specific spânzurării. Mai mult bătrâna avea o trimitere către un consult psihiatric, astfel explicându-se gestul bătrânei în Postul Cărciunului. M.Sandu


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.