Retrospectiva ştirilor on-line de sărbători

0

  • La 10 ani, a murit în accident!

O fetiță de 10 ani și-a pierdut viața după ce a traversat strada fără să se asigure, în seara de revelion. Cu câteva ore înainte de trecerea în Noul An, micuţa a fost lovită de o maşină la Bradu. Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un tânăr de 23 de ani, din Bradu, care conducea un autoturism pe strada Principală din aceeași localitate, din direcția Pitești către Suseni, a accidentat -o pe copilă. Micuţa se afla la conlidat împreună cu un grup de copii. S-a desprins de lângă prietenii ei şi a vrut să traverseze. A fost transportată în stare critică la Spitalul de Pediatrie Piteşti, acolo unde a fost declarat decesul. În faţa unităţii medicale rudele fetiţei, îndurerate, au provocat scandal, fiind necesară intervenţia forţelor de ordine.

  • A ajuns cu maşina-n gard

Doi oameni au ajuns la spital în urma unui eveniment rutier produs astăzi pe DN73, în localitatea Berevoeşti, la intersecția cu Aninoasa. Pompierii au intervenit cu o autospecială de intervenție, un echipaj SMURD și un echipaj SAJ după ce un autoturism care a părăsit partea caritabilă a ajuns într-un gard. În urma impactului patru persoane au fost rănite, două dintre acestea fiind transportate la spital pentru investigații medicale suplimentare.

  • Reţinut pentru ultraj

Polițistii Secției 2 Pitești au capturat în trafic, un individ căutat pentru ultraj. Barbatul de etnie roma, conducea un BMW înmatriculat în Bulgaria. Pe data de 21 decembrie, a fost oprit de un echipaj de la Secția 2 Poliție Pitești, pentru un control de rutină.Leon M., de 30 de ani, din Piteşti, supărat pe oamenii legii l-a amenințat pe unul dintre agenți, spunându-i că-l va ucide daca va îndrazni să-l mai oprească vreodată pentru verificări. A fost înregistrat dosar penal pentru ultraj, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești. Procurorul a dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, acesta petrecând Revelionul în arestul IPJ Argeş.

  • Braconier, în arest

În noaptea trecerii dintre ani, poliţiştii Serviciului Arme Explozivi si Substanțe Periculoase Argeș au reţinut un tânăr care a fost depistat după ce ar fi braconat un exemplar de căprior, cu ajutorul a doi câini. Poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi cu privire la identificarea de către un paznic de vânătoare din cadrul AJVPS Argeş, a unui bărbat care ar fi braconat cu ajutorul a doi câini, un exemplar din specia căprior. În urma sesizării, poliţiştii au stabilit că în jurul orei 17:00, un tânăr de 19 ani, din Stolnici, s-ar fi deplasat cu un atelaj şi doi câini din rasa ogar, pe raza unui fond de vânătoare din apropierea locuinţei, unde ar fi braconat un exemplar de căprior femelă, împrejurare în care a fost observat de un paznic de vânătoare. Cei doi câini au fost ridicaţi şi predaţi unei asociaţii pentru protecţia animalelor, iar exemplarul de căprior braconat a fost predat la D.S.V.S.A. Argeş, pentru efectuarea unei constatări medico-veterinare în vederea stabilirii cauzelor decesului, preciza IPJ Argeș. pe 1 ianuarie a fost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Costeşti cu propunerea luării unei măsuri preventive. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.