Tentativă de omor la Bascov!

0
0



Au băut împreună, se pare, într-un club din comuna Bascov şi după ce s-au îmbătat criţă, s-au luat la ceartă. Bărbaţii de 33 ani, respectiv 46 de ani, au trecut de la ameninţări la fapte, astfel că unul dintr ei a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat de mai multe ori. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, fiind făcute cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.


Cei doi bărbaţi, Alin R., de 33 de ani şi Jaupaj O. de 46 de ani, cetăţean albanez cu rezidenţă în Piteşti, au băut împreună. Se spune că aceştia ar fi mers la restaurantul unei pensiuni din Bascov şi acolo au consumat alcool. Tot în local s-ar fi luat şi la ceartă, dar se pare că încăierarea a avut loc afară, în apropierea localului. Bărbaţii s-au lovit, iar Jaupaj O. a scos un cuţit şi l-a înjunghiat de mai multe ori pe Alin R. Plin de sânge acesta a fost transportat la spital. Când a ajuns la Camera de Primiri Urgenţe avea multiple plăgi înjunghiate. „Pacientul a fost adus de un echipaj SMURD la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, la ora 4,30. A primit îngrijirile necesare, fiind în stare stabilă. La ora 6,45 a plecat acasă, la cerere”, ne-a declarat Cristina Cazacu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti.
Răni multiple
Victima avea plăgi la o mână, la axilă, la torace şi precordial. În timpul atacului victima a pus mâna în încercarea disperată de a se feri de cuţit, dar a fost tăiat. Având în vedere loviturile repetate, dar şi faptul că una dintre răni era în zona inimii, cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, stabilindu-se că viaţa bărbatului a fost pusă în pericol. Procurorii fac cercetări pentru tentativă de omor. Imediat după tentativa de omor suspectul a fugit, fiind căutat multe ore. Ancheta a stabilit că suspectul Jaupaj O, se afla sub măsura controlului judiciar. El mai este cercetat într-un dosar al Direcţiei de Investigarea Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism Piteşti pentru trafic de droguri. Se ia în considerare şi faptul că a încălcat măsura amintită. În trecut bărbatul ar fi avut o relaţie de concubinaj cu o femeie din comuna Merişani. Se spune că acesta era cunoscut cu un comportament violent.
Localul deschis în timpul nopţii?
Pe lângă ancheta privind tentativa de omor, poliţiştii Secţiei Rurale Bascov mai au în vedere un alt aspect. Fac cercetări pentru a se stabili dacă restaurantul unde au băut bărbaţii a rămas deschis după ora 23.00, ceea ce era interzis potrivit măsurilor privind prevenirea răspândirii virusului SARS CoV-2. Dacă se va stabili că indivizii au băut în local până la 4.00 dimineaţă când a avut loc atacul administratorul riscă o amendă. Până la închiderea ediției noastre cetățeanul albanez nu fusese prins.  M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.