Agresorul nu a fost găsit

0

  • Cazul Tentativă de omor la Bascov



Doi bărbaţi au băut împreună în restaurantul unei pensiuni din Bascov şi după ce s-au îmbătat, s-au luat la bătaie. În timpul încăierării, unul a scos un cuțit şi l-a înjunghiat de mai multe ori pe adversar. După atac a fugit, nefiind găsit până ieri. Poliţiştii au făcut verificări la pensiunea unde au băut cei doi. Au dat mai multe amenzi după ce au constatat că a fost încălcată legea 55/ 2020 privind măsurile impuse în perioada stării de alertă.


După cum anunţam în numărul de ieri, cei doi bărbaţi, Alin R., de 33 de ani şi Jaupaj O. de 46 de ani, cetăţean albanez cu rezidenţă în Piteşti, au băut împreună într-o pensiune din comuna Bascov.  S-au luat la ceartă şi s-au încăierat. Bărbaţii s-au lovit, iar Jaupaj O. a scos un cuţit şi l-a înjunghiat de mai multe ori pe Alin R. Plin de sânge acesta a fost transportat la spital, având multiple plăgi înjunghiate. Victima avea plăgi la o mână, la axilă, la torace şi precordial. După ce a primit îngrijirile medicale pacientul nu  a vrut să rămână internat şi a plecat acasă la cerere. După incident agresorul a fugit. Acesta se afla sub control judiciar fiind cercetat într-un dosar de trafic de droguri, de către procurorii DIICOT Piteşti. Nici până ieri, cetăţeanul albanez nu a fost găsit, acesta ascunzându-se.
5 amenzi date la pensiunea unde au băut cei doi
Poliţiştii Secţiei Rurale Bascov au demarat cercetări la pensiunea unde au băut bărbaţii, fiind constatate mai multe încălcări ale legii. „ Au constatat că la sediul unității de cazare, prevăzută cu restaurant, a fost continuată activitatea de servire a clienţilor după ora 23:00. Totodată, din verificări s-a stabilit și că mai mulţi clienţi au fost serviţi cu băuturi alcoolice, deşi se aflau în stare de ebrietate. De asemenea, unei persoane care se afla cazată în unitate nu i s-a întocmit fişă de cazare.Drept urmare, au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 4.000 de lei, după cum urmează: 3 sancţiuni, în valoare totală de 1.500 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19, ca urmare a nerespectării restricţiilor privind deplasarea sau libera circulaţie în intervalul 23:00-05:00; o sancţiune, în valoare de 500 de lei, conform Legii 61/1991R privind normele de convieţuire socială, personalului din cadrul unităţii care a servit clienţi aflaţi în stare de ebrietate; o sancţiune, în valoare de 2.000 de lei, conform HG 237/2001R privind normele de acces, evidenţa şi protecţia turiştilor în structuri de primire turistice, ca urmare a neîndeplinirii obligaţiei de întocmire a fişei de cazare. De asemenea, a fost sesizat I.T.M Argeş pentru dispunerea măsurilor legale conform competenţelor, ca urmare a nerespectării programului de funcţionare în contextul pandemiei de COVID-19, conform art. 65 lit q) din Legea 55/2020”, declara Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.