“Pleacă 5 – 6 jucători şi vin 3 – 4!”

0
0

  • Dumitru Olteanu, preşedinte CD al CS Mioveni



Preşedintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu a vorbit înainte de reluarea pregătirii de iarnă a echipei de fotbal despre pogramul galben-verzilor şi despre obiectivul stabilit.


De asemenea, oficialul argeşenilor a dezvăluit de strategie de transferuri va fi abordată în pauza precompetiţională, numărul plecărilor dar şi al venirilor nefiind unul foarte mare, aşa cum s-a întâmplat în vară, când lotul a fost remaniat aproape complet.
Cantonament la Poiana Braşov
CS Mioveni nu va mai începe cu siguranţă parte a doua a campionatului cu acelaşi lot cu care a terminat 2020, asta din cauză o parte din jucători nu au dat randamentul aşteptat.
“Echipa se reuneşte pe 13, apoi se face vizita medicală şi testul COVID, după care se va pleca în cantonament, pentru 11 zile, la Poiana Braşov. Apoi, până la meciul de campionat cu CSM Slatina, ne vom pregăti pe plan local. În toată această perioadă de pregătire vom disputa şi 6 meciuri amicale, probabil cu Râşnov şi Zărneşti la munte şi apoi cu Afumaţi, Metaloglobus, Bascov şi Rapid” spunea Olteanu despre pregătirea de iarnă.
Unii fotbalişti vor fi împrumutaţi
“ În ceea ce priveşte lotul, vor pleca 5-6 jucători. Câţiva dintre ei vor fi împrumutaţi, pentru că mai sunt jucătorii noştri şi vrem să joace undeva…. Şi vor veni maxim 3-4 jucători. Ne dorim să accedem în primele 6 echipe, să fim în play-off. Suntem conştienţi că va fi foarte greu. Ultimele 3 puncte pierdute acasă, ne-au dat foarte mult înapoi. Dar, suntem încrezători, că, după o pregătire bună în această perioadă, antrenorii şi lotul, vor accede în primele şase. De la locul doi la locul 12 sunt 6 puncte şi sunt 11 echipe. Se poate întâmpla orice, avem şanse, dar important este să facem o pregătire bună!”a declarat preşedintele CD, Dumitru Olteanu. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.