“Dacă intrăm în play-off, şansele la promovare sunt mari!”

0
0

  • Alexandru Işfan, junior de bază la CS Mioveni



Alexandru Işfan este unul dintre jucătorii sub vârstă, de la CS Mioveni, care promite foarte mult. Fotbalistul a avut în sezonul trecut şi în acest sezon evoluţii foarte bune, încununate cu un gol senzaţional cu Rapid.


Cum a fost 2020?
– Pentru mine a fost un an bun, forma mea sportivă a fost mereu în creștere.
Care a fost cea mai mare satisfacţie în 2020?
– Pot spune golul cu Rapid. M-am bucurat foarte mult de acel success şi m-am bucurat de reuşita mea. A fost şi o execuţie frumoasă.
Care a fost cea mai mare dezamăgire în 2020?
– E clar, când am ratat promovarea. Am fost foarte dezamăgit şi supărat. Mai întâi când nu am putut trece de Petroul în play-off şi apoi când ne-a eliminate Chindia. Am sperat foarte mult şi am crezut în promovare. Am fost la un pas, dar din păcate nu am putut…
Cum vezi lupta pentru promovare şi ce şanse mai sunt?
– Lupta e strânsă, ca şi în play-off ul din sezonul trecut. Două, trei victorii legate te pot duce în fruntea clasamentului. Noi mai avem cinci meciuri.Ne dorim maximum din acestea. Nu va fi însă uşor, adversarii se întăresc şi ei şi fiecare luptă pentru a-şi realiza obiectivul. Dar suntem încrezători şi aşteptăm cu nerăbdare meciurile. Atâta timp cât intrăm în play-off, șansele sunt foarte mari.
Cum ai petrecut Sărbătorile?
– De Crăciun am stat cu familia, acasă, iar de Revelion am mers cu prietenii la munte, în Poiana Braşov, cu Coşereanu și alţi prieteni . A fost diferit faţă de alţi ani din prisma restricțiilor. Am reuşit însă să făcem o mică petrecere la o cabană toţi din grup, am făcut şi grătar. Sperăm să fie un an mai bun din toate punctele de vedere, echipa să promoveze, iar eu să am evoluţii bune, cu care să îmi ajut echipa. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.