Ştiri de la IPJ

0



Şoferiţa a doborât recordul la viteză!
O şoferiţă din comuna Răteşti a atins o performanţă de nedorit, fiind campioana vitezei excesive, din acest week-end. Sâmbătă, Simona M., de 36 de ani, din comuna Răteşti, se afla la volanul unui Mercedes pe DN 7 când a fost depistată de poliţiştii Formaţiunii Rutiere Topoloveni rulând cu viteza de 132 km/. Ca urmare a celor constatate, a fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de 1.305 lei, iar dreptul de a conduce a fost suspendat pentru 90 de zile.
La volanul unei maşini radiate
Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Piteşti au depistat un tânăr de 22 de ani, din Albota, care conducea un autoturism înmatriculat în Spania. Petru M. a fost oprit pentru control pe strada Smârdan din Pitești, iar în urma verificărilor, s-a stabilit că autoturismul Skoda Octavia figurează radiat din circulație. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat.
Şofer…fără permis!
Mihai Robert D., de 28 de ani, din Piteşti a vrut cu tot dinadinsul să fie şofer, cu toate că nu avea acest drept. El a urcat la volanul unui autoturism duminică, fiind oprit, în jurul orei 19:00, de polițiștii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Pitești, pe strada Prundu Mic. Verificările oamenilor legii aus cos la iveală că tânărul avea dreptul de a conduce suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.
Conducea băut
Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au depistat un bărbat de 37 de ani, din Bucureşti, care conducea un autoturism pe strada Victoriei din Municipiul Curtea de Argeş, în timp ce se afla sub influenţa alcoolului. Decebal P., avea o concentraţie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.