A sedus şi abandonat două tinere!!

0
  • Telenovelă în satul Pojorâta!



Un băiat de 24 de ani a fost „mărul discordiei” dintre două familii din Pojorâta. Povestea pare a fi o filă din regia Las Fierbinţi, sau poate fi mai mult. Un „don Juan” de Pojorâta a zăpăcit două tinere şi le-a părăsit, iar finalul s-a lăsat cu topoare şi ameninţări.


În urmă cu patru ani, între fiica lui Zamfir Ilie, de 14 ani, Mălina şi un băiat de 20 de ani, Fernando, s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragoste. Imediat, cei doi tineri s-au mutat împreună şi părea ca nimeni şi nimic nu îi mai poate despărţi.
Numai ca povestea de dragoste a început să fie din ce în ce mai superficială, iar Mălina, ajunsă acum la 18 ani, a avut şocul să afle că „Făt Frumos”, are sentimente de iubire faţă de altă fată din satul Pojorâta, comuna Lereşti.
„Făt Frumos”, a plecat la alta!
După mai bine de 4 ani de concubinaj, Miruna s-a trezit că Fernando o părăseşte. A plecat şi gata! Respectivul a plecat la fata unor consăteni, la fata familiei Coşcodaru, Elena. Aici, părinţii l-au primit bine, însă se pare că tânărului nu prea i-a priit aici, căci, înainte de sărbători, a plecat de la Coşcodari, şi dus a fost.Părinţii proaspăt părăsitei, au crezut ca s-a întors la fosta iubire, la Miruna, şi pentru că nu au suportat aşa o ruşine, astfel că au pornit să se răzbune.
Cu toporul la poarta familiei Zamfir!
Înarmaţi cu topoare, tatăl şi fratele Elenei, au venit la poarta familiei Zamfir, să se răzbune pe ei si pe cel care i-a dezamăgit fiica. Cum băiatul nu se afla la familia Zamfir, aceştia au crezut ca scandalul se va opri, însă nu a fost aşa, pentru că cei doi Coşcodari, au sărit la ai lui Zamfir cu topoarele să îi omoare. Speriaţi aceştia au cerut ajutorul poliţistilor, însă la această oră, cei ai lui Zamfir, spun că lor le e teamă să mai iasă din casa pentru că ai lui Coşcodaru încă îi ameninţa cu moartea. „Ne ameniţă cu moartea, suntem speriaţi. Nu mai ieşim din case că ne-au promis că ne omoară. Ei sunt pe mână cu un poliţist şi de asta nu le e frică. Ei ne-au spus că ne omoară şi nu le face nimeni nimic. Vă rog ajutaţi-ne, că pare că doar dumneavoastră ne puteţi ajuta, că nimeni nu se uită la noi”, spune una dintre persoanele ameninţate cu moartea. Se pare că, tânărul care a băgat discordia între Zamfir şi Coşcodaru, Fernando, s-a întors acasă la familia lui, probabil acum aşteaptă să vadă deznodământul poveştii create de el, şi să găsească, de ce nu, o altă tânără cu care să-si refacă viaţa. B.Radu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.