Ce mai fac colgele de serie ale CS Mioveni

0
0



Reunire cu 25 de jucători
Dunărea Călărași este printre ultimele echipe din Liga 2 în ceea ce privește reluarea pregătirilor pentru partea a doua a sezonului 2020/2021. Echipa din Călărași a susținut marți după-amiază, 12 ianuarie, primul antrenament din 2021, la care au participat 25 de jucători. La capitolul plecări, singurul despre care se știe că a cerut și obținut rezilierea este mijlocașul Adrian Zaluschi. În schimb, fundașul Alexandru Sabangeanu dă probe la Rapid. a finalul lunii, Dunărea vrea să meargă într-un cantonament în zona Brașovului.
3 achiziţii
Reunită luni, 11 ianuarie, ocupanta locului 2 din Liga 2, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, a perfectat deja primele trei transferuri din această iarnă. Rămași liber de contract, după ce și-au reziliat înțelegerile cu Turris Oltul Turnu Măgurele, jucătorii Cătălin Pîrvulescu (29 ani), Alin Buleică (29 ani) și Alin Țeghe (24 ani) au fost prezentanți astăzi pe pagina oficială de Facebook a clubului gorjean. Coechipierul acestora de la Turris Oltul, Ionuț Cionac (29 ani), cu care antrenorul Flavius Stoican a mai lucrat la Pandurii Târgu Jiu, Politehnica Iași și Petrolul Ploiești, este și el în discuții avansate cu Viitorul Pandurii și ar putea semna zilele viitoare cu echipa din Târgu Jiu.
A plecat atacantul
Aerostar Bacău mizează pe continuitate în această iarnă. La reunirea lotului, antrenorul Daniel Munteanu a avut o singură noutate la dispoziție, fundașul central Dănuț Munteanu (24 de ani), fost la CSM Focșani, însă de ieri îi are sub comandă și pe mijlocașul israelian Yaniv Segev (24 de ani), fost la ”U” Cluj, și atacantul Alexandru Popescu (23 de ani), fost la ASU Poli Timișoara. La capitolul plecări, singurul la care s-a renunțat până acum este atacantul Alexandru Iulian Zaharia (20 de ani), adus la începutul campionatului împrumut de la Poli Iași, unde a fost trimis înapoi după ce n-a convins. Sursa: www.liga2.prosport.ro. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.