„Guvernul Cîțu refuză să aplice legile”

1

  • PSD Argeș



Ca urmare a nemulțumirilor sindicaliștilor privind drepturile legale care nu sunt aplicate de Guvern, PSD Argeș a reacționat! Social democrații sunt de părere că oamenii au început să își dea seama că au fost mințiți și de aici protestele organizate. PSD Argeș amintește și de datoria României care crește, fără să se știe unde se duc banii din împrumuturi.


„Românii au început să își dea seama că au fost mințiți de către cei care conduc acum România.Și reacționează ca atare! Astfel, profesioniști din domenii de activitate implicate direct în combaterea pandemiei de coronavirus (sindicaliștii din #sănătate), dar și cei din structuri care asigură nemijlocit măsuri de protecție în pandemie (polițiști, asistenți sociali etc) au început să iasă în stradă și să își ceară drepturile prevăzute de legi care sunt în vigoare, dar pe care Guvernul Cîțu refuză să le aplice. Într-o țară în care prețurile la energie, alimente și alte produse de bază tot cresc, oamenii nu vor decât să li se respecte dreptul la o viață decentă. Ori, tocmai acest drept le este refuzat românilor de către un Guvern preocupat să privatizeze sănătatea, să vândă companii strategice și să se împrumute “fără număr”, dar fără să spună unde se duc banii!” este mesajul transmis de PSD Argeş.
M.S.


1 COMENTARIU

  1. „Guvernul Cîțu refuză să aplice legile” , precum cei dinaintea-i . Candva, pe la putere mai era si un parlit / Codrin Stefanescu ; tare se mai mandrea … zicand : ” Daca putem ! ” . Si … chiar se-mputira, la greu mintindu-i pe creduli .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.