Ianovschi: ”Am câștigat prin atitudine și modestie!”

0
0



FC Argeș a început cu dreptul returul campionatului. Echipa din Trivale s-a impus cu 1-0 în deplasarea de joi seară, din Moldova, cu FC Botoșani. A fost primul meci al lui Mihai Ianovschi pe banca alb-violeților și debutul acestuia ca tehnician în Liga I.


Antrenorul de 45 de ani spune că se teme cel mai mult de posibilele infectări cu noul coronavirus, care i-ar putea afecta serios lotul. “Le-am spus băieților înainte de joc că atitudinea poate depăși orice obstacol. Când atitudinea e corespunzătoare, diferența din clasament se poate anula foarte ușor. Am analizat foarte bine Botoșaniul, o echipă cu mare calitate, dar pe care am reușit să o anihilăm azi. Am crezut până în prelungiri și am obținut trei puncte extrem de importante. Emoții sunt întotdeauna. Am luat trei puncte prin atitudine și modestie. Doar așa putem scoate corabia numită FC Argeș, suntem pe un loc pe care nu și-l dorește nimeni. Ne dorim să nu dezamăgim suflarea piteșteană. Nu știu dacă am schimbat foarte multe lucruri, am preluat echipa după Ionuț Badea și Ionuț Moșteanu, doi antrenori de mare calitate și am găsit foarte multe lucruri bune. Am umblat doar puțin la poziționarea în teren și la partea tactică”.
”Fiecare joc e ca o finală!”
Principalul alb-violeților se teme cel mai mult de COVID: ”Ne luptăm cu acest virus invizibil care ne poate aduce probleme în orice moment. Mi-aș mai dori jucători doar pentru a produce concurență, pentru a avea soluții. Mai bine de jumătate de lot nu s-a lovit de COVID, așa că e posibil oricând să apară această problemă. Îmi doresc dubluri pe fiecare post. Pentru noi, fiecare joc e ca o finală. Am adunat puține puncte până acum. Trebuie să-i refacem pe jucători și să o analizăm foarte bine pe Gaz Metan”, a spus Ianovschi la flash-interviul de după meci. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.