A murit un cunoscut consilier local

3



La mai puţin de un an de la moartea fiului, a încetat din viaţă fostul consilier local Mariean Neacşu. În vârstă de 64 de ani, fostul director comercial al Arpechim SA, a murit duminică seara. Vestea tristă a fost dată de soţia acestuia. În luna februarie a anului trecut, fostul consilier local şi-a pierdut fiul, notarul public Alexandru Neacşu, decedat la vârsta de 37 de ani. Se pare că pierderea suferită l-a marcat profund pe Mariean Neacşu.


„Colectivul Primăriei Pitești a primit, cu regret, vestea trecerii în lumea celor veșnice a domnului Mariean Neacșu. Născut în 1946, a fost un piteștean implicat în viața cetății, atât în calitate de director comercial al Arpechim, cât și ca fost consilier local pe durata mai multor mandate. Transmitem condoleanțe familiei, a cărei pierdere este cu atât mai dureroasă acum, la comemorarea unui an de la despărțirea de fiul domniei sale, notarul Alexandru Neacșu. Dumnezeu să-i odihnească în pace!”, este mesajul transmis de Primăria Piteşti. La rândul său, primarul municipiului, Cristian Gentea a scris pe contul său de Facebook. „Am aflat, cu profundă tristețe, despre trecerea în neființă a domnului Mariean Neacșu, la aproape un an după pierderea suferită prin dispariția fulgerătoare a fiului său, Alexandru. Implicat activ în viața comunității, fost director comercial la Arpechim, Mariean Neacșu a făcut parte și din echipa de consilieri locali PSD, căutând mereu să ajute la bunul mers al urbei sale. Sunt alături de familia greu încercată, căreia îi transmit sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească!”
Supărarea i-a adus sfârşitul
În luna februarie a anului trecut, Mariean Neacşu era cel care anunţa că fiul său, Alexandru a murit din cauza unui stop-cardio respirator, la vârsta de 37 de ani. Notarul public Alexandru Neacşu, singurul copil al fostului consilier a lăsat un gol imens în sufletul tatălui care nu a putut să treacă peste pierderea suferită. Se spune că supărarea i-a adus sfârşitul, inima sa cedând. Mariean Neacşu a fost consilier local în mai multe mandate din partea PSD, PDL şi PP-DD.  Profesoara Norica Neacşu, soţia fostului consilier a anunţat trecerea în nefiinţă a soţului său.  M.Sandu


3 COMENTARII

  1. Stimate domn ! Prea putin ma intereseaza de mica dv. observatie , atata timp cat dupa intrebare , pune-ti semnul exclamarii ! Faceti niste afirmatii in necunostinta de cauza ? Putin lucru a fost , ca raposatul marean , a distrus oameni , familii , cariere , pentru a-si „indeplini obiectivele” ? Pentru stiinta dv., Nicolae Achimoiu tehnician in cadrul Serviciului Aprovizionare , din cadrul Arpechim , a fost bagat in pamant in februarie 2006 , la numai 52 ani , de acest marean , si alte multe victime ale lacomiei actualului decedat !
    DECI……..VA ROG !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.