Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
vineri, 5 martie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  Dumnezeu sa-l odihneasca ! Totusi dreptatea isi cere drepturile ! Acest om , a facut foarte mult rau !

  Reply
  1. 1.1

   Bold

   Iar tu, după ce că ești neom, mai pui și virgulă între subiect și predicat!

   Reply
 2. 2

  Anonim

  Stimate domn ! Prea putin ma intereseaza de mica dv. observatie , atata timp cat dupa intrebare , pune-ti semnul exclamarii ! Faceti niste afirmatii in necunostinta de cauza ? Putin lucru a fost , ca raposatul marean , a distrus oameni , familii , cariere , pentru a-si “indeplini obiectivele” ? Pentru stiinta dv., Nicolae Achimoiu tehnician in cadrul Serviciului Aprovizionare , din cadrul Arpechim , a fost bagat in pamant in februarie 2006 , la numai 52 ani , de acest marean , si alte multe victime ale lacomiei actualului decedat !
  DECI……..VA ROG !

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei