Amendați că au încălcat interdicția deplasărilor pe timp de noapte

0

În acest sfârșit de săptămână jandarmii argeșeni alături de polițiști au continuat seria acțiunilor de verificare a măsurilor sanitare pe raza județului Argeș, în urma cărora au fost aplicate peste 100 de sancțiuni contravenționale, suma acestora depășind 24.000 de lei, anunță Inspectoratul Județean de Jandarmi Argeș.

În data de 16.01.2021 jandarmii argeșeni care executau acțiuni de verificare pe raza municipiului Pitești au depistat în spațiul închis al unui restaurant mai multe persoane care fumau, fapt pentru care administratorul societății comerciale a fost sancționat cu amendă în valoare de 5000 de lei pentru că nu a luat măsurile legale de a interzice fumatul în spațiul interior. În același timp trei persoane au fost sancționate pentru faptul că fumau în spațiul interior al restaurantului.

Restul sancțiunilor au fost aplicate cu preponderență persoanelor care nu au purtat masca de protecție în mod corespunzător sau nu au putut justifica prezența în spațiul public în intervalul 23.00-05.00.

Acest gen de acțiuni se vor desfășura și în perioada următoare în toate localitățile județului, atât independent cât și în cooperare cu alte structuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.