“Avem şanse să intrăm în play-off!”

0
0

  • Garutti, brazilianul Mioveniului, s-a căsătorit de Sărbători



În această toamnă, în lotul lui CS Mioveni a fost adus şi brazilianul Guilherme Garutti, un fundaş central care s-a impus în echipa argeşenă imediat cum a fost introdus pe teren. Jucătorul galben-verde a petrecut de Sărbători acasă, în Brazilia, ocazie cu care s-a şi însurat cu aleasa inimii sale, Bianca, cei doi urmând să devină în acest an şi părinţi. Garutti are încredere că anul 2021 va fi mai bun ca ăprecedentul şi că primul pas va fi făcut cu echipa, care se va califica în play-off.


☛ Cum fost anul 2020 pentur tine?
– Pentru mine a fost un an special, deoarece am primit vestea că o să fiu tată şi asta mi-a adus anul trecut, în ciuda tuturor dificultăţilor, un motiv de bucurie.
☛ Care a fost cea mai mare satisfacţie anul trecut?
– În 2020 am avut şi realizări personale, după cum spunea, dar şi profesionale. Cred de asemenea că totul poae evolua spre mai bine şi încerc să fac asta în viaţa familiei mele.
☛ Care a fost cea mai mare dezamăgire anul trecut?
– Cred că toată lumea se simte tristă faţă de realitatea care există acum la nivel mondial în cee ace priveşte pandemia. Avem un virus care a făcut lumea să se schimbe. Trebuie să fim puternici, încă o data, pentru a putea câştiga această luptă.
☛ Care crezi că sunt şansele Mioveniului de a îndeplini obiectivul, de a promova?
– Cu siguranţă că mai avem şanse! Avem un campionat foarte strâns, cu multe echipe care au punctaj apropiat. Avem şanse să ajungem mai întâi în play-off, avem şanse reale şi ne luptăm pentru asta. Am făcut o primă parte a campionatului destul de bună, dar trebuie să lucrăm şi să fim şi mai buni şi să ajungem unde ne dorim.
☛ Cum ai petrecut Sărbătorile?
– Sărbătorile sunt totdeauna o perioadă fericită a anului, când petreci timp cu cele mai importante persoane din viaţa ta. Acasă am făcut o masa specială, cu lucruri simple dar a fost foarte frumos. Tot în perioada aceasta a avut loc şi nunta mea cu Bianca, soţia mea. A fost un eveniment special. Din cauza viruslui, numai cei apropiaţi au fost prezenţi. A fost o seară magică. Nunta a fost la ferma unui prieten, Sitio Sao Francisco în Marilia. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.