Prinsă la furat din magazin

2

  • Ghici cine e?



Un furt banal a dus la acuzaţii de tâlhărie, în ceea ce-o priveşte pe o femeie, de 26 de ani, originară din judeţul Ilfov. Tânăra a furat o pereche de colanţi dintr-un magazin, fiind văzută de vânzătoare. Ca să scape, le-a lovit pe cele două angajate. A fost prinsă, fiind reţinută de polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești.


Tâlhăria a fost comisă, miercuri, într-un magazin din centrul Piteştiului de Elena B., de 26 de ani, originară din comuna Găneasa, judeţul Ilfov, care locuieşte fără forme legale, în satul Borleşti, comuna Merişani. Tânăra, mamă a doi copii a crezut că nu va fi observată de vânzătoare şi a sustras un pachet cu o pereche de colanţi şi un dres, dintr-o vitrină. Două angajate au văzut-o şi au încercat să o oprească pentru a recupera bunurile furate. Una dintre ele a prins-o de păr pe tânără, moment în care aceasta a plesnit-o cu palma peste faţă. O altă angajată a sărit în ajutorul colegei, fiind atacată de Elena B. care a îmbrâncit-o şi a fugit.
Eliberată, cu interdicția de a părăsi localitatea
Imediat după incident, vânzătoarele au sunat la 112. Femeia cunoscută cu astfel de îndeletniciri, a fost prinsă de Poliţiştii Secției 1 cu sprijinul poliţiştilor locali. A fost dusă la audieri, bunurile sustrase fiind găsite asupra ei. Anchetatorii au făcut verificări în baya de date, stabilind că nu are antecedente penale. Femeia care umblă în gaşcă, alături de altele de aceeaşi teapă, este cunoscută că fură tot ce prinde. După administrarea probatoriului, cea în cauză a fost reţinută pentru 24 de ore, ieri fiind prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Având în vedere că tânăra este mamă a doi copii mici, procurorul de caz a dispus împotriva ei măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Femeia are interdicţia de a părăsi localitatea Borleşti. Dacă va fi prinsă în oraş, riscă să ajungă din nou în arest. M.Sandu Foto: C.Tudor


2 COMENTARII

  1. prost procuror de caz, de ce nu a avut in vedere ca nu este la prima abatere, ca nu are un loc de munca, justitia din arges in general e de partea infractorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.