Răzbunare de cumnat!

0

  • Arestat pentru tentativă de omor



Doi argeşeni au fost daţi în urmărire internaţională de autorităţile franceze după ce au bătut un bărbat pe care l-au lăsat în stare de inconştienţă, crezându-l mort. Unul dintre bărbaţi a fost prins de poliţişti şi ieri a primit mandat de arestare preventivă, urmând să fie extrădat. Fratele lui este în continuare căutat. Povestea lor pare desprinsă dintr-o telenovelă. Atacul a avut loc după ce bărbatul arestat şi-a prins soţia în braţele amantului. Fusese încornorat chiar cu cumnatul lui!


„Polițiștii din cadrul Serviciul de Investigații Criminale Argeș au depistat un bărbat de 31 de ani, din Bălilești, urmărit internaţional în baza unui mandat european de arestare, emis de autorităţile din Franța. Bărbatul a prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, care a dispus reţinerea pentru 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat instanţei pentru parcurgerea procedurii de extrădare”, declara Mădălina Epure, ofiţer de relaţii cu presa al IPJ Argeş.
Acuzat de tentativă de omor
Constinel Viorel B. a fost găsit de oamenii legii în comuna Mălureni. Ştia că este căutat şi se ascundea. Şi fratele său este dat în urmărire internaţională, însă acesta este plecat în străinătate. Cei doi sunt acuzaţi de tentativă de omor şi ameninţare. Potrivit procurorilor francezi care investigează cazul, au bătut un bărbat aducându-l în pragul morţii. Doar o minune l-a salvat!
L-a lăsat leşinat şi cu dinţii rupţi
În luna iulie a anului 2019, Costinel Viorel B. se afla în Franţa împreună cu soţia lui. Bărbatul a început să aibă bănuieli în privinţa fidelităţii consoartei şi a urmărit-o.  A fost şocat să afle că nevasta îl înşela cu cumnatul, adică, soţul surorii lui. Costinel Viorel B. a vrut să se răzbune chemându-și fratele în ajutor. Au tăiat cauciucurile maşinii cumnatului şi l-au urmărit. Când bărbatul s-a apucat să repare roţile, cei doi au tăbărât pe el şi l-au luat la bătaie. L-au lovit fără milă până când bărbatul a leşinat. În acel moment au crezut că este mort şi i-au abandonat trupul pe caldarâm. Asta l-a salvat pe bărbat!
Există mandat şi pe numele fratelui
Când cel agresat a fost descopertit a fost dus la spital, fiind în stare gravă. Avea multiple leziuni şi dinţii rupţi. Acesta a avut nevoie de multe zile de îngrijiri medicale, poliţiştii francezi demarând o anchetă. După ce au aflat că bărbatul trăieşte, Costinel Viorel B. şi fratele său au început să-i trimită mesaje pe Facebook în care îl ameninţau cu moartea. Au fost acuzaţi de tentativă de omor şi ameninţare repetată cu moartea. Cei doi fraţi au părăsit Franţa, iar pe numele lor au fost emise mandate de urmărire internaţională, în decembrie 2020, de către Parchetul Procurorului Republicii de pe lângă Tribunalul Judiciar din Creteil.
Nu vrea să fie extrădat
Costinel Viorel B. a fost reţinut pe bază de ordonanţă miercuri, ieri fiind prezentat Curţii de Apel Piteşti cu propunerea de arestare preventivă. În faţa judecătorilor, argeşeanul a declarat că nu este de acord să fie extrădat. Magistraţii au dispus arestarea preventivă, iar în cazul în care bărbatul va fi condamnat în Franţa, va fi adus în România să îşi execute pedeaspa.”… dispune arestarea persoanei solicitate B. Costinel – Viorel, în vederea predării, pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 21 ianuarie 2021 până la data de 19 februarie 2021, inclusiv, cu respectarea termenelor de predare”, după cum se precizează în decizia de ieri a Curţii de Apel Piteşti. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.