Doi răniţi, într-o maşină staţionată!

0

  • La Ţiţeşti



Un accident rutier a avut loc ieri, în comuna Ţiţeşti acolo unde s-au ciocnit violent două autoturisme. În urma impactului una dintre maşini a fost proiectată în şanţul din beton şi s-a oprit într-un stâlp de suţinere a firelor electrice. Două persoane au fost rănite şi au ajuns la spital. Ambele se aflau într-o maşină care tocmai oprise.


Accidentul a avut loc în comuna Ţiţeşti. La faţa locului au mers pompierii cu o autospecială de intervenție și o ambulanţă SMURD. Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Mioveni s-a stabilit că, vina îi aparţine lui Samson U. un bărbat de 30 de ani, din Țițești, care conducea un autoturism Volkswagen.
Din cercetări reiese că bărbatul circula cu viteză şi din acest motiv a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism staționat, în care se aflau o femeie de 33 de ani, din Mioveni și un adolescent de 15 ani. În urma impactului, cele două persoane din autoturismul Renault staționat, Georgiana S. care acuza dureri la coloană şi băiatul care se plângea că-l doare piciorul stâng, au fost transportate la spital. S-a stabilit că din cauza vitezei bărbatul a fost luat prin surprindere atunci când şoferița din Renault a tras pe dreapta, oprind mașina. Volkswagen-ul a lovit Renault-ul proiectându-l în şanţul din beton şi s-a oprit într-un stâlp de susţinere a firelor electrice. Samson U. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier. Cele două victime nu au rămas internate.
M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.