Ați văzut-o? Sunați la 112!

0

Marți., DRĂGHICI MARIA, de 70 ani, a dispărut de acasă, din comuna Bârla, fără a mai reveni la domiciliu. Rudele au cerut ajutorul polițiștilor ca să o găsească. M.S

 

Semnalmente: înălțime 1,56 m, greutate aproximativ 50 kg, constituție atletică, păr grizonat, lung până la baza umerilor, ochi căprui.

 

Nu se cunoaște vestimentația la momentul plecării.

 

Persoanele care pot da relaţii despre femeia în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Costești, telefon 0248 672 336.

Femeia a fost căutată de polițiștii Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului, împreună cu membri de familie și cu voluntari din cadrul Primăriei Bârla.

Au fost contactate rude și persoane cunoscute din alte localități, au fost verificate camere de supraveghere din zonele pe unde ar fi putut trece, au fost efectuate căutări pornind de la locuința persoanei în cauză, pe teren viran, zona împădurită din apropiere, precum și pe malul pârâului Cotmeana, aflat la circa 2 km față de locația de unde a plecat, însă până în prezent nu au rezultat indicii despre femeia dispărută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.