Ştiri de la IPJ

0



Copilă lovită maşină
Un accident rutier a avut loc, ieri, la Răteşti. Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din Formațiunii Rutiere Topoloveni s-a stabilit că Irina I. de 27 de ani, din Rătești, care conducea un autoturism BMW pe DJ 702G, din direcția satului Pătuleni către Căteasca, a accidentat ușor o fată de 13 ani, din Rătești. Copila care se deplasa pe partea carosabilă. Minora a fost transportată la spital, conștientă. Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.
La volan, fără permis!
Luni, în jurul orei 12:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au depistat un bărbat de 26 de ani, din Dârmănești, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității de domiciliu, fără a poseda permis de conducere. Octavian P., despre el fiind vorba, se afla la volanul unui Opel. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis. Dacă va fi găsit vinovat, riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani.
Administrator acuzat să a furat încasările
Tot luni, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de delapidare şi abuz în serviciu. Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2012-2015, Mihail M. de 60 de ani, din Bascov, având calitatea de preşedinte al unei asociaţii de proprietar din municipiul Piteşti, şi-ar fi însuşit suma de 71.000 de lei din încasările acesteia.
156 de şoferi amendaţi
În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti, au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pe fondul condiţiilor meteo specifice de iarnă, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate peste 156 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 30.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 6 permise de conducere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.