După puncte, în Bănie!

2

  • Piteştenii joacă cu o candidată la titlu
  • Universitatea Craiova – FC Argeș, astăzi, ora 20, Digi Sport, Look Sport, Telekom Sport



La doar trei zile distanţă de meciul cu FCSB, liderul campionatului, FC Argeş va avea parte de încă un meci de foc. Echipa pregătită de cuplul de antrenori Andrei Prepeliță – Mihăiță Ianovschi va astăzi, de la ora 20, în deplasare, pe Universitatea Craiova, o altă formație cu pretenții la titlu, dar care nu trece printr-o perioadă foarte bună.


Partida de pe stadionul Ion Oblemenco face parte din runda cu numărul 20 a Casa Liga 1, a cincea din acest retur de campionat. Alb-violeții au un moral foarte bun după cele 8 puncte obținute în cele patru partide disputate până acum din partea secundă a sezonului, în timp ce alb-albaștrii nu au mai cunoscut gustul victoriei de cinci meciuri. Înaintea acestei întâlniri, Craiova ocupă locul 3, cu 36 de puncte, iar FC Argeș se situează pe locul 12, cu 19 puncte. Piteștenii au moralul bun după ce la jumătatea acestei săptămâni au reușit să țină în șah liderul, în timp ce oltenii nu-și mai permit pași greșiți după semieșecul de la Voluntari. În confruntarea din prima parte a seyonului, Universitatea Craiova s-a impus în Trivale cu 2-1, golurile oltenilor fiind reuşite de Koljic şi Cicîldău, în timp ce reuşita alb-violeţilor a fost semnată de Cephas Malele. M.D.


2 COMENTARII

  1. Un alt meci greu, totdeauna am avut probleme la Craiova. La Arad am spart gheața, la Botoșani am stricat imaginea orașului. Văd că sa format un colectiv unit la Pitești. Echipa trebuie să împrumute din darzenia și dăruirea lui Jean!

  2. Un punct muncit, multă determinare! Bălașa nu spune că trebuia eliminat ca ultim apărător, pentru faultul la Malele. Digi transmite în stilul lor de epoca de piatră, cum nu poți da o fază care a fost clară. Draghici trebuia sa se abțină, păcat de cartonașul roșu, la o fază confuză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.